Suomi-vieraita on siis kylässä ja tiistaina nautiskeltiin illallista Attica nimisessä ravintolassa. Paikka oli pienen löytämisen takana ja viikonlopun formulat sotkivat taksikuskin ajoreittejä. Tiistaina ravintolassa on mahdollisuus kokeilla kokin uusia reseptejä viiden pienen ruokalajin sarjalla. Ruokalajien joukossa oli suussa sulavaa lihaa, paahdettuja kurpitsan siemeniä, purjoa ja kurkkua erilaisilla kastikkeilla. Mieleen jäi myös annos, jonka pääosassa oli kananmuna ja perin maukas kermakastike, joka kaadettiin pienistä lasikipoista annoksen päälle. Annoksiin oli sovitettu valko- ja punaviinejä ja ne toimivat mukavasti listan ruokien kanssa. Ravintola oli ehdottomasti kokemisen arvoinen!
View Larger Map
Attica |
annos lihaa |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti