keskiviikko 24. elokuuta 2011

3 päivää ja 2 yötä merellä

Nyt on takana purjehdusreissu Whitsundayn saaristossa. Turkoosia merta, koralleja ja korkeita saaria ympäriinsä. Reissattiin katamaraanilla nimeltään On Ice ja saatiin nauttia sopivista tuulista pitkin matkaa.

Retki lähti Airlie Beachilta, josta matkattiin Hook Island Passagelle, jonka läheisyydessä yövyttiin ensimmäinen yö. Kovin tuulista ja vellovaa menoa.

Seuraavana päivänä nähtiin tähän mennessä upein ranta eli Whitehaven Beach, josta kuva alla. Laskuveden aikana valkoinen hiekka ja vesi vuorottelivat pitkin rantaa. Tuulista mutta ihmettelyn arvoista.

Reissulla oli mukana meidän lisäksi neljä muuta pariskuntaa. Kaikki käytännön asiat sujuivat mutkattomasti ja kaksi opasta onnistuivat hoitamaan sekä kapteenin että kokin tehtävät. Aussilaiseen tyyliin veneessä oli myös grilli mukana.

Tänään jatketaan matkaa illalla Townsvilleen ja huomenna Magnetic Islandille. Toivottavasti bongataan hieman lisää eläimiä. Purjehduksen saldoksi tuli pari delfiiniä, kasa värikkäitä kaloja mm. Hump-head Maori Wrasse mutta kilpikonnia tai rauskuja ei näkynyt.

Whitehaven Beach

Whitehaven Beach

Whitehaven Beach

Grilli veneen takaosassa

Maisemia mereltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti