torstai 5. toukokuuta 2011

Sohva tekee kodin

Meidän sohva saapui vihdoin 10 viikon odottelun jälkeen ja olen sitä mieltä, että sohva jos mikä, tekee kodin. Neljä ja puoli kuukautta ilman sohvaa antaa perspektiiviä siihen, mitkä huonekalut ovat tärkeimpiä kämpässä. Kokemuksen jälkeen oma listani on seuraava 1. sänky 2. sohva (vuodesohva olisi hätätapauksessa paras) 3. ruokapöytä ja 4. pesukone ja kaikki muu on mukavaa luksusta. Niillä pärjää oikeastaan aika pitkälle. Sohva ja uggit jalassa - voisiko toivoa mitään enempää :)

Uusi sohva - tuliaisena saadut tyynyt

Eilen vietettiin Körkortin syntymäpäiviä. Hankin kakun leipomosta ja väitin tietysti, että leivoin sen itse (isän tyttö - niin meillä kotona isä tekee ja kun lopputulos on pöydällä ei ole epäilystäkään, että onko kakun tehnyt isä vai sokerileipuri Alenius). Kakku oli makoisaa ja suklaista ja kynttilätkin kohdallaan.

synttärikakku

Viikko on muuten mennyt aika vauhdilla. Iltaisin on pimeää ja täällä pimeä on todella pimeää. Katulamppuja on yllättävän vähän ja välillä tuntuu, että pitäisi kantaa tasku- tai otsalamppua mukana ihan kauppamatkoillakin. Niin ja aamuisin on aika viileää. Vaikka on tottunut pakkaseen ja koleaan niin on silti outoa, kun asunnoissa sisällä on niin viileää. No ei kuitenkaan mitää sietämätöntä vaan hieman erilaista.

6 kommenttia:

  1. Harmi, kun tässä ei voi näyttää peukkua. Eli peukkua sohvalle ja kukku- ei kun kakkuperinteelle :D

    VastaaPoista
  2. Oi kiitti peukusta! Pitääpä selvitellä, löytyisikö tuolta asetuksista peukkua tai jotain muuta sopivaa elementtiä :)

    VastaaPoista
  3. Noniin, löysin jotkut reactions -napit tai -boksit. Ei ehkä ihan juuri sellaiset kuin toivoin mutta jos näillä kotikutoisilla pääsisi alkuun.

    Luonnollisesti ei voi lähettää negatiivisi reaktioita vaan valitsin kahden tyyppisest hymiöt ja peukku olisi niinku peukku :) Käviskö nää?

    VastaaPoista
  4. Tässä voi peukuttaa loputtomasti.

    VastaaPoista
  5. Hmmm...ei ehkä ihan just tarkoitukseen tehty toiminnallisuus. Täytyy selvitellä jos löytyisi joku sopivampi. Tosin ei haittaa vaikka saisikin loputtomasti peukkuja ;)

    VastaaPoista