sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kadonneita roskiksia ja auringonpaistetta

Tällä viikolla sattui jotain erikoista. Juuri kun olin kirjoittanut roskiksista ja niiden tyhjennyksestä, saatiin laatikon päälle liimattu lappu, jossa kerrottiin, että roskikset pitää siirtää kadulta omalle pihalle viimeistään 24 tuntia tyhjennyksen jälkeen. No tultiin perjantaina kymmenen aikaan illalla kotiin ja saatiin todeta, että meillä oli jäljellä enää sekaroskis ja naapurilla kierrätysversio (huom. tyhjennyksestä oli kulunut reilusti alle 24 tuntia).

Lähes kaikkien naapurien roskikset olivat kauniisti sisäpihoilla mutta meitä oli sakotettu ja viety roskikset talteen. Ollaan seinänaapurin kanssa ainoat, joilla ei ole etupihaa, johon roskikset voisi sijoitta. Nyt sitten pitää selvitellä, että mistä puuttuvat roskikset saadaan takaisin, millä hinnalla ja missä niitä pitää sitten säilyttää...Ehkä eteisessä (yök!)

Roskishuolista kuitenkin viis, tänään on ollut upea päivä! 18 astetta, aurinkoista ja sisälläkin lämmintä. Käytiin pelaamassa kierros golfia samaisessa paikassa kuin viime viikonloppuna eli Elsterwickissä. Tänään sujui jo paljon paremmin vaikka edelleen vesiesteet veivät mukanaan muutamat pallot. Yritin miettiä eilisen tunnin neuvoja ja päästä aku ankka -lyönneistäni oikeaoppisempaan suuntaan (videoanalyysin jälkeen todettiin, että vasen jalkani oli loppuasennossa ilmassa kuin räpälä konsanaan...)


Elsterwick kauniissa säässä

Käytiin kierroksen jälkeen St Kildan rannassa istuskelemassa hetki terassilla. Ranta oli täynnä porukkaa ja tuntui, että muutaman sateisemman viikonlopun jälkeen kaupunki oli herännyt eloon. Aurinko tekee ihmeitä täälläkin, vaikka sitä riittää useampana päivänä vuodessa.

St Kilda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti