sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Footyn finaali ja viikonloppuilua

Melbournessa viikonlopun on täyttänyt ehkä yksi jännittävimmistä urheilutapahtumista eli Victoriassa suosittu footyn finaali. Tänä vuonna finaalissa pelasivat Geelong ja Collingwood. Perjantaina töissä näkyi joukkueiden paitoja (Collingwoodilla mustia pystyraitoja ja Geelongilla tummansinisiä poikkiraitoja) ja jokaisessa käytäväkeskustelussa analysoitiin kumpi joukkueista mahtaisi viedä voiton.

Lauantaina oli pakko vilkaista hetki tunnelmaa paikallisessa pubissa ja napata kuvat matkaan. Vaikutti itseasiassa kovin vappuiselta meiningiltä. Peli oli aika tasainen ja lopulta Geelong vei voiton. Aikamoiset juhlinnat kävi keskustassa, pubit ja baarit olivat täynnä ihmisiä ja itse vedin koisia sohvalla. Hyvä valinta kaiken hulinan keskellä.



Tänään aamuyöstä siirryttiin kesäaikaan ja ollaan nyt 8 tuntia Suomea edellä. Illat pitenevät ja kevät   etenee. Kävin aamulla jälleen urheilemassa naisporukalla rannassa ja sää vaikutti melko aurinkoiselta. Tehtiinkin lounaan jälkeen ajelu Sandringhamin suuntaan Half moon baylle. Löydettiin pieni fish and chips -paikka, joka tarjoili myös kahvia. Muutamat plussa-asteet vielä lisää, niin ollaan ihan kesätunnelmissa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti