sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Upea viikonloppu

Täällä on ollut kaksi todella upeaa viikonloppupäivää. Talvi alkoi jotenkin paikallisittain koleasti ja sateisesti mutta nyt on osunut hienoja säitä sekä lauantaille että sunnuntaille. Kävin tavalliseen tapaan lenkillä rannassa ja aivan turhaan kuljetin matkassani pitkähihaista - toppi ja shortsit riittivät vallan mainiosti.

Yritän juosta pitkiä lenkkejä viikonloppuisin sillä marathon on edessä muutaman kuukauden kuluttua...Ilmoittauduin vihdoin viikolla Melbournen marathonille, joka on lokakuun 14. päivänä. Medibank, jossa olen siis töissä, sponsoroi tänä vuonna tapahtumaa ja meitä on lähdössä useampi kokeilemaan koitosta. Onneksi on vielä aikaa harjoitella.

Eilen pistäydyin lounaalla yhdessä viikonloppujen lempipaikassani eli rannalta löytyvässä Sandbarissa. Nimensä mukaisesti se on todellakin hiekkarannalla ja tunnelma on aika leppoisa. Ollaan käyty Körkortin kanssa täällä muutaman kerran aamiaisella ja nyt testasin lounasta.

Ja missäs se Körkort sitten on? No se on Suomessa 5 viikon lomallansa (ihan vähän olen kade!) Odottelen meidän koko perhettä tänne jouluksi ja säästelen lomia sille hetkelle. Olisi ollut ihanaa päästä samaan reissuun mutta fiilistelen lomia sitten jouluna oikein kunnolla. Niin ja eihän nämä talvisäätkään kovin kehnoilta täällä näytä...

Port Melbournen ranta

Sunnuntaipurjehtijoita

Talvinen lenkkipolku

Sandbarin takapiha ja terassi



2 kommenttia:

  1. Siella nayttaa olevan paremmat kelit kun taalla...

    VastaaPoista
  2. Sadetta on siellä tainnut riittää? No onhan täällä nämä kirpakat aamut ja koleat sisälämpötilat ;)

    VastaaPoista