sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Presidents Cup

Oltiin tänään aamusta lähtien seuraamassa golfia Presidents Cupin tunnelmissa Royal Melbourne Golf Clubilla. Hankin liput tapahtumaan useampi viikko takaperin työkaverini vinkistä. Eilen satoi koko päivän ja seurailtiin tv:stä pelien kulkua. Tämän päivän auringonpaiste oli mukava yllätys erityisesti, kun liput tuli hankittua tapahtuman viimeiselle päivälle.

Kierreltiin golfkentän useammat radat ja parkkeerattiin lopulta 11. ja 12. reikien kulmaan, josta onnistui seuraamaan toisen tiukat puttaukset ja seuraavan aloitukset vaihtelevilla mailavalinnoilla. Pelaajat olivat itselleni jokseenkin tuntemattomia, kun en pelejä koskaan aiemmin ole seurannut mutta Tiger Woodsin sentään tunnistin! Kamerat olivat kiellettyjä alueella mutta jokaisella näytti olevan kännykät kuvausasennossa erityisesti Woodsin saapuessa 12. aloitukselle.

Tiger Woods (by Körkort)

Varsin mukava tapahtuma ja pelejä oli yllättävän jännittävää seurata. Hauskaa oli tarkastella myös katsojia ja kotikommentoijia. Useammalla vastaantulijalla oli mukanaan tosikannattajan ehdoton varuste eli toiseen korvaan kiinnitetty radio. En saanut kuvaa radioista mutta Körkort nappasi otoksen toisesta ehdottomasta varusteesta eli kokoontaitettavasta penkistä, jonka avulla onnistui seuraamaan paremmin kentän tapahtumia.

Penkit ja pelin katsominen sujuu!

The Royal Melbourne Golf Clubin kenttä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti