sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Uv-säteitä ja ostoksia Bunningsilta

Tänään oli aamusta pilvistä mutta perjantain ja lauantain välisenä yönä alkanut sade sentään lakkasi. Lähtiessäni rannalle aamupäivällä ei tullut mieleenkään, että uv-säteily olisi kovinkaan korkealla. Tunnin urheilun jälkeen ei tuntunut ihossa vielä miltään mutta iltapäivästä suunnatessani Bunningsille, tuntui niskassa, kasvoissa ja selässä pientä poltetta. Uv:t olivat tänään jossain 11 ja täällä oppii näköjään vaan palamisen kautta, että pilvisyys ei tarkoita, etteikö voisi palaa hetkessä. Nyt on sitten selässä urheilutopin ristikko ja nenällä aurinkolaseista pandat - nice.

Mutta siis, Bunningsilla tuli jälleen vierailtua. Naureskelin, kun Körkort tiputti minut rautakaupan pihalle ja lähti itse kenkäostoksille...miten tässä nyt näin kävi? No Bunningsille halusin, koska tarvitsin ehdottomasti kesäkukkia ja yläterassille lökötuolin. Olen haaveillut pitkään makoilutuolista kasvihuooneen vihreiden yrttien seassa ja pähkäilin hetken jos toisen millainen sen pitäisi olla (varmaankin varjolla varustettu tämän päivän perusteella).

Lopulta tuli sitten hankittua halvimmista halvin, kokoontaitettava tuoli ja patja, minkä ostosta piti neuvotella Körkortin kanssa tovi (hän kun ei löytänyt user casea kyseiselle kokonaisuudelle. Itse perustelin tarvetta oman lököilyn lisäksi appivanhempien ja erityisesti kälyn tulevalla vierailulla...että pliis, makoilkaahan sillä sitten tänne tullessanne :) )

Jonkunlaisena joustona - minun työntäessä aurinkotuolia, patjaa ja kukkia ostoskärryssä - Körkort kiikutti 65 litran eskyn mukaan...Siis sellaisen aika suurehkon kylmälaukun, jossa on pyörät. No nyt on takaterassilla upeat kukat (mm. kiinan jasmiini ja laventelit) sekä esky, jota testattiin myös Colesista ostetuilla jäillä ja erinäisillä juomilla (en kysellyt user casea) ja terassilla lökötuoli (kuva tulossa myöhemmin). Näillä kesää kohden!


kesäkukkia

laventelia ja jasmiinia

pöytäkukkia

esky edestä

säilytysmahdollisuudet ovat monet

Iltapäivän salaatti, jossa oman kasvihuoneen tomaatteja mukana

5 kommenttia:

  1. Onpa upean näköisiä tomaatteja! Maistuivatko niin hyville kuin miltä ne näyttävät?

    VastaaPoista
  2. Kasvihuoneesta ei tullut nyt kuvia, ois kiva nähdä, miten rehottaa :)

    VastaaPoista
  3. Joo tomaatit ovat olleet yllättävän makeita. Salaatissa on mukana vaan muutama niitä mutta lisää tulossa. Oon ottanut kaikki kasvit pois nyt kasvihuoneesta ja levitellyt ne yläterassille. Täytyy napata niistä ja lökötuolista kuvat :)

    VastaaPoista
  4. Ihanan näköistä! Ilmeisesti Colesiin on lyhyempi matka kuin jääkaapille hakemaan juomia:)

    VastaaPoista
  5. Niin, laittappa Anne kasvihuoneesta viimeisin kuva...

    VastaaPoista