perjantai 11. tammikuuta 2013

Loma lopuillaan

Tänään sitten koitti se päivä, kun piti sanoa hyvästit vanhemmille sekä siskolle ja veljelle. Lennot suuntaavat Singaporen ja Frankfurtin kautta takaisin Helsinkiin ja tunteja kuluu jälleen matkustamiseen useita. Pidän peukkuja, että tällä kertaa perheeni sekä matkatavarat pääsevät mutkitta kotiin ja nähtäisiin vähän useammin kuin kahden vuoden välein...

Ehdittiin vielä eilen käydä tekemässä päiväretki Mornington peninsulalle. Huomasin, että vähitellen sitä oppii tähän australialaiseen tapaan matkustella. Täällä erityisesti ollaan vaan ja nautitaan. Varasin siis meille lounaan Dromanan viinitilalta ja istuskeltiin ulkoterassilla koko porukalla herkuista nautiskellen.

Tilalla oli tarjolla myös viininmaistelu, jota veti erittäin värikäs tyyppi. Saatiin kuulla vivahteikasta kerrontaa mm. australialaisten viininsäilytyksestä, joka parhaimmillaan kestää korkeintaan 45 minuuttia (viini ostetaan kaverille vietäväksi ja avataan heti) sekä ylistystä paikallisista olutpanimoista. Välillä unohtui kaverilla kertoa juttua niistä maisteltavista viineistä mutta tunnelma oli kohdallaan.

Dromanan suositusten mukaan käytiin vielä Red Hillin tilalla ja ajeltiin Arthurs seatin maisemia ihailemaan. Maanantaina on paluu töihin mutta onneksi ensi viikolla saadaan uusia vieraita Suomesta ja kesä tuntuu jatkuvan!

Dromana Estate - lounasterassi

Dromana Estate

Red Hillin valikoimia

Arthur’s seatin maisemia kohti Melbournen keskustaa

Körkortin muurikka pääsi perille. Letut maistuivat mansikoiden, jäätelön ja hillon kera.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti