lauantai 16. helmikuuta 2013

Ostereita, klassista musiikkia ja hetkiä viikon varrelta

Parhaan ystäväni perhe on ollut meillä reilun viikon ja ollaan saatu nauttia kuulumisten vaihtamisesta, kuumista keleistä, rannalla lököilystä, loistavista ruoista ja ihan vaan yhdessä olemisesta.

Tänään suunnattiin koko porukalla South Melbournen marketilla ja vein koko köörin maistamaan kauan puhuttuja ostereita. Ilmeet olivat mitä huvittavimpia kun sitruunalla mehustettuja ostereita kaadettiin kohti kurkkua. Taidettiin olla Körkortin kanssa ainoat, jotka söivät toiset kappaleet. Kummityttöni ja sen sisko ilmoittivat haluavansa mieluummin sushia.

Makirullien nautiskelun jälkeen poimittiin torilta vihanneksia, hedelmiä, kalaa sekä mausteita. Tytöt kävivät ostamassa itse leipomon tiskiltä keksit sekä löysivät Körkortin opastuksella karkkikaupan. Lisäksi likkojen matkaan lähti joltain paikalliselta vaalikampanjoijalta liberaalien ilmapallot.

Illan suuntana oli klassisen konsertin seuraaminen Botanic Gardensissa. Viime vuodesta viisastuneena (ei alustaa, eväitä tai juomia) laitettiin kasaan mitä ihanimmat piknikeväät. Tsatsikia, hummusta, feta-salaattia, leipiä, juomia ja tytöille mehua.

Sidney Myerin konsertissa saatiin nautiskella Beethovenin toisen sinfonian ja Bartokin piano konserton tunnelmista. Tytöt kävivät ostamassa itsekseen jätskiä ja pienestä tylsistymisestä huolimatta olisivat halunneet kuunella konsertin aivan loppuun saakka.

Viikolla ollaan saatu juhlistaa kiinalaista uutta vuotta, nautiskeltu St Kilda Festareiden tunnelmasta, ystävänpäivää aamiaisen merkeissä, fiilistelty illallisia, tehty retki Yarra Valleyyn ja viinitilojen lisäksi ihasteltu erityisesti lasten suosimaa suklaatehdasta. Paljon on nähty myös eläinrintamalla (meritähdet, vesirotta ja pingviinit) mutta paljon on vielä nähtävää.

Ensi viikolla suunnataankin The Great Ocean Roadille. Tarkoituksena on viettää muutama yö jossain rantojen tuntumassa ja nautiskella leppoisista lomatunnelmista. Toivotaan, että säät sallivat vielä ensi viikollakin ja päästään bongaamaan luonnossa koalat ja kengurut.

Sidney Myer Music Bowl - klassista musiikkia koko kansalle

St Kilda -festareilta

14.2. ruusuja

Chandonin tila

Chandon ja ikkuna puutarhaan

Chandonin pieni baari

Chandonin torakka - tyttöjen mielestä kovin ihana...

Viinirypäleitä valmiina valmistukseen

1 metri suklaata - Yarra Valley Chocolaterie





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti