tiistai 26. helmikuuta 2013

Kesän viimeiset vieraat matkasivat takaisin Suomeen

Kesän viimeiset vieraat lähtivät sunnuntaina ja kylläpä tuntuu kämppä taas tyhjältä. Oli aivan mahtavaa saada viettää isolla porukalla upeita ja lämpimiä helmikuun päiviä. Isot kiitokset koko porukalle täällä vierailusta, meillä oli tosi mukavaa!

The Great Ocean Roadilla tuli jälleen piipahdettua ja vietettyä kaksi yötä Apollo Bayssa. Tytöt nauttivat uimisesta niin meressä, uima-altaassa kuin poreammeessakin. Kelit oli sen verran kuumat että täytyi itsekin uskaltautua mereen. Oli aika riemua loikkia valtavissa aalloissa ja päästä hetkeksi kuumuutta pakoon.

Viimeisen kahden viikon aikana ollaan saatu nauttia myös mitä ihanimmista illallishetkistä. Paljon kotitekoista ruokaa ja hyvää sellaista. Itämaista kanasalaattia, kasvislasagnea, marokkolaista kalaa ja tietysti hampurilaisia. Kiitos vielä uusista ruoanlaittovinkeistä vieraille, nämä pidetään mielessä ja varmasti kokeillaan jatkossa.

Tänään on vihdoin satanut ja kuumuus hieman hellittänyt. Ehkä ei vielä voi puhua syksyn alkamisesta mutta ensi kuussa saatetaan nähdä jo hieman kylmpempiä kelejä. Tässä vielä viime viikkojen kuulumisia kuvien muodossa.


Crocsit rannalla - Gibson Steps, Great Ocean Road
Koala parkkiksen kulmilla
UV-suojatut uikkarit kuivumassa kovan käytön jälkeen
Kalaa ja ihanilla yrteillä ja mausteilla by Eero
Suklainen jälkkäri grillissä - fondue tyyliin by Körkort


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti