perjantai 7. kesäkuuta 2013

Mainoksia

Toukokuu hurahti ja samalla kesäkuu alkoi. Sitäkin on jo takana viikko. On siis aika kirjoitella blogipäivitys talvisista tunnelmista. Lämpötila on tippunut noin 10-14 asteeseen ja tuntuu melko kylmältä.

Australian hallitus on ottanut asiakseen talouksien sähkönkulutukusen pienentämisen ja meillä on känyt pariin kertaan ovelta ovelle kulkeva heppu kertomassa energiasäästöihin liittyvistä asioista. On tv:n ja muiden laitteiden väliin asennettava pistoke, jolla saa kaikki laitteet kytkettyä päältä, energialamppuja neljän kappaleen erissä ja ovien tuulisuutta (vetoisuus olisi kai oikea sana mutta välillä niistä ihan tuulee) estäviä läppiä. Meillä taisi olla kaikki priimasti kunnossa (ei siis rakoa oven alla, josta kylmä ilma pääsisi sisälle), joten ei saatu verovaroin sponsattuja lisäosia taloon. Kylmä täällä silti on!

On pitänyt pitkään laittaa postaus australialaisista tv-mainoksista, jotka liittyvät tieturvallisuuteen. Muistan tänne tullessa, että erityisesti moottoriteillä mainokset tuntuivat jotenkin koruttomilta ja suorilta. Kampanjat päivittyvät erityisesti juhlapyhinä ja ne tietysti huomaa kun ollaan itsekin usein reissussa.

Poimin postaukseen muutaman Victoriassa pyörineen tiekampanjan katukylttejä ja videoita. Kyllä nämä edelleenkin kiinnittävät huomion ajaessa.


Paikallisessa päälehden eli The Agen arkistoista vuodelta 2005. Only a little bit over.

Bloody Idiot -kampanjan katumainos.
Another Bloody Idiot tv-kampanja


Joulukampanja 2011



2 kommenttia:

  1. Tuo moottoripyörävideo on kyllä aika karu ja sellaisenaan tehokas. Todella hienosti toteutettu myös - niskan naksahdusta myöten. Kylmät väreet vaan menee tuossa kohtaa.

    T: Jani K

    VastaaPoista
  2. Joo, nää mainokset ja kampanjat ovat hyvin koruttomia ja suoria. Ilmeisesti myös vaikuttavia ja tehoavat muistutuksena erityisesti lomakausina.

    VastaaPoista