perjantai 13. syyskuuta 2013

Another Blog - tällä kertaa englanniksi

Olen pitkän aikaa miettinyt toisen blogin kirjoittamista englanniksi. Homma on ollut hautumassa pitkään. Avattuani verkkokaupan löysin julkaisualustasta myö blogi-toiminnon mutta jätin sen hetkeksi vielä mietintämyssyyn. Toisella kielellä kirjoittamisessa on aina omat rajoitteensa vaikka kuinka sillä tulisi toimeen työssä ja arkikeskusteluissa.

Päätin kuitenkin kokeilla ja uskaltaa. Kolmen postauksen jälkeen homma alkaa tuntua ihan mukavalta. Tässähän oppii aika paljon :) Aihealuekin on hieman erilainen kun kirjoittelen verkkokaupan tuotteista ja tapahtumista. Toisaalta, blogissa saattaa pyöriä samantyyppisiä teemoja kuin tässäkin. Mihin sitä pääsisi Australian upeasta luonnosta ja isoäidin albumin kuvista. Kukkia, luontoa, väriä ja vähän aussilaisia juttujakin siis luvassa. Jos haluat seurata Princes Pierin blogia, niin tervetuloa matkaan!

Viikko siis perjantaissa ja jos hehkutin kevään saapumista edellisessä postauksessani, niin nyt ollaan palattu takaisin vähän viileämpiin tunnelmiin. Tänä yönä taisi mittari käydä viidessä asteessa ja sisälämpötila on ollut hyrisyttävän viileä. Onneksi pari vuotta takaperin saatiin tänne kunnon suomalainen untuvatäkki, jolla kelpaa koisia. Kiitokset siis anopille ihan mahtavasta peitosta. On tullut tarpeeseen näihin Australian vaihteleviin keleihin.

Postauksen kuva liittyy viime viikonlopun löytöihin. Äidille tiedoksi, karsin vihdoin palmujen alla roikkuneet vanhat lehdet (ja ihan oikeassa olit, helpostihan ne lähtivät irti ja pihasta tuli paljon siistimpi). Palmun lehtien välistä löytyi varsinainen etanakokoelma. Varmasti mukavan kostea, pimeä ja suojaisa paikka oleskella. No nappasin yhdestä eksyneestä yksilöstä kuvan. Hitaasti mutta varmasti se lähti etsimään uutta paikkaa pihan kasveista.

Palmupuiden kätköistä löytyi muutama etana.



2 kommenttia:

  1. Puutarhuri...Vuoden harkitsit karsintaa.

    VastaaPoista
  2. Nooh, en nyt ihan. Siitähän on vasta noin 9kk ;) Hiljaa hyvää tulee :)

    VastaaPoista