torstai 19. syyskuuta 2013

Syyskuun varrelta

Täällä on kelit vaihdellut sateesta aurinkoisiin päiviin mutta onneksi yksi asia on varma, kevättä kohden mennään!

Kävin viikolla moikkaamassa yhtä Suomi-kaveriani tosi kivassa ravintolassa nimeltä Henry and the Fox. Melbournen Collins Street on jakautunut kahteen (tai oikeastaan kolmeen) eri osioon. Docklandsin puoli on jotenkin kovin uusi ja täynnä yritysten pääkonttoreita. Täältä päästä löytyy harvemmin siis kovinkaan sielukkaita lounaspaikkoja. Keskiosa on vilinää pullollaan ja pienet lanet täyttyvät kahviloista ja sitten on tietysti loppuosa eli Paris-end, josta löytyy kalliimmat merkkiliikkeet. Henkka ja kettu oli siis mukava yllätys Collinsin alkupuolella, Little Lonsdalella. Sain nautiskella kyllä mitä kauneimman skinny flat whiten (kiitti Salla!)

Skinny Flat White ala Henry and the Fox

Kaupunki alkaa näyttää aika kivalta kevätvalaistuksessa. Olen yrittänyt kävellä keskustaan ja takaisin aina sinne ollessa asiaa ja tällä viikolla valitsin jokireitin palaillessani kotiin. Rannassa oli paljon pieniä ryhmiä personal trainereidensa kanssa ja aika mukavista maisemista sekä säästä saivat nauttia. Ainoa kevään haittapuoli on kaikenlaiset allergiat. Tuntuu, että kun ihanat tuoksut alkavat leijalla ilmassa, ainakin oma nenäni on aivan tukossa ja niiskutusta sekä aivastelua jatkuu sitten pitkälle kesään.

Yarra River - iltapäivän valaistuksessa


Rannan maisemat Yarra Riverillä

Sunnuntaina kävin Suomi-talolla Altonassa (ensimmäistä kertaa) Suomi-seuran vuosikokouksessa ja täytyy sanoa, että onpa kyllä heinot tilat, joissa toimintaa pyöritetään. Nappasin kokouksen jälkeen matkaan myös pussillisen karjalanpiirakoita (ihan itse tehtyjä mitä upeimmin perintein) ja niistähän syttyi lähes taistelu Körkortin kanssa. Tuli aikamoinen koti-ikävä. Pitikin tehdä vielä munavoita kaiken kukkuraksi...No näillä eväillä on menty viikko. Ihanaa siis että SYYSkuussa on kevät.

Karjalanpiirakat by Altonan leipurit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti