perjantai 27. kesäkuuta 2014

Viikon päästä Suomeen

Tässä on ollut taas kaikenlaista...ennen varsinaista lomaa! Ensi torstaina suuntaan siis kolmen ja puolen vuoden jälkeen takaisin Suomeen (ei sen näin pitänyt mennä suunntelmissani mutta kappas, sinne ne vuodet vaan menivät.) Onpas siis ollut kiire ja hoppu, jotta pääsee vihdoin lomalle.

Tänään kotiuduin takaisin Sydneystä. Vielä uutukaisessa (lähes 6 kk takana) työssäni saan ja joudun reissata Sydneyssä kerran tai kaksi kuussa. Reissut ovat mukavia siksi, että kasvokkain tavatessa saa vaan niin paljon enemmän aikaiseksi ja tylsiä lähinnä sen takia, että joutuu heräämään neljältä ehtiäkseen lennolle ja paluut ovat aina myöhään illalla...

Viikonloppu on nyt omistettu sitten pakkaamiselle ja seuraava viikko töiden järjestelylle. Täällä ei yleensä vietetä neljän viikon lomia vaan pari viikkoa siellä täällä milloin sattuu. Sen seurauksena joutuu ensin suunnittelemaan työkuviot kuntoon loman ajaksi ja sitten voi keskittyä olennaiseen eli lomaan!

Körkort lähti Suomeen jo viikko sitten ja on nyt purjehtimassa jossain Itämeren vesillä. Olenkin ehtinyt iltaisin miettiä ja suunnitella asioita, joita haluan Suomessa tehdä. No listan kärjessä on tietysti perheen ja ystävien tapaaminen: siskon tytöt, kummilapset, iskän synttärit, appivanhemmat ja käly, kavereiden tapaaminen, parsat (työkaverit), tutut, yhteiset kaverit, sukulaiset jne. Sitten olisi myös kiva nauttia kovin suomalaisista jutuista: saunomisesta, mökkeilystä, metsämarjoista- ja sienistä (onhan siellä jo kanttarelleja?), Helsingissä vaeltelusta sekä valoisista öistä.

Eiköhän siinä neljä viikkoa vierähdä aika vauhdilla. Lupaan kirjoittaa paluupostia sitten, kun olen takaisin Melbournessa. Mietityttää, että miltä Suomi tuntuu ja näyttää muutaman vuoden eron jälkeen.

Tämän postauksen kuvat ovat Sydneystä ihan pelkästään sen takia, että siellä tuli vietettyä mukavasti aikaa tällä viikolla. Viikonloppuja!

Darling Harbour

Talvella Melbournen päässä on yleensä huono keli ja Sydneyssä paistaa aurinko :)

5am - kahvit kentällä herättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti