lauantai 19. toukokuuta 2012

Väliaikaisesti kadoksissa ja pari sanaa curlingista

Tämän blogistin jutut ovat olleet hieman vähissä viime viikkojen aikana. Olen nimittäin kadottanut väliaikaisesti kameran laturin ja kun kuvat ovat aika iso osa blogikirjoituksiani ilman niitä on tullut postattua selvästi vähemmän.

Väliaikaisesti kadoksissa on omalla kohdallani tavara, jonka tietää että ei ole kadottanut ihan oikeasti vaan ennemminkin laittanut johonkin tosi hyvään talteen (jota ei vaan muista). Odottelen siis että laturi kävelee vastaan ja pääsen ottamaan kohta jo talvisia kuvia.

Täällä on ollut työntäyteinen viikko takana, joka päättyi eilen useamman tiimin kanssa keskustan jäähalliin. Kävimme pelaamassa curlingia ja kokeilin pitkästä aikaa myös luistelua. Koulun liikuntatuntien jälkeen en ole kovinkaan montaa kertaa laittanut luistimia jalkaani ja tuntui aika haparalta meno vaikka jää olikin mukavan tasaista.

Curling oli hauskaa ja mukavinta oli tietysti että tiimistämme yksi ryhmä vei koko voiton. Hävisimme jouluna joulukuusen koristelukisan markkinoinnille, joten eilinen oli upea paluu voittajien joukkoon.

Viikonlopuksi ei ole mitään ihmeellisiä suunnitelmia. Taidetaan käydä torilla huomenna ja sitten voisikin vaan olla ja rentoilla. Viikonloput ilman suunnitelmia ovat aika mukavia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti