torstai 13. syyskuuta 2012

Kevätpäiviä ja marathonille harjoittelua

Kevät alkoi täällä virallisesti ensimmäinen syyskuuta ja viime viikko on ollut mitä hienoin. Tänään paistoi aurinko aamusta lounastaukoon saakka ja sitten melbournelaisittain alkoi tuulla, pilvistyä ja illalla satoin. Neljä vuodenaikaa yhden päivän aikana.

Blogikirjoittelu on ollut hieman vähällä kaikenlaisen puuhailun takia. Eniten aikaa ja energiaa taitaa tällä hetkellä mennä töihin ja marathonille treenailuun. Sain Körkortilta heinäkuun alussa Polarin sykemittarin, jota olen ahkerasti käyttänyt lenkeilläni. Mittarista näkee sykkeen, matkat, vauhdin ja kasan kaikenlaista muuta tietoa.

Marathoniin on aikaa enää kuukausi ja olen hieman hermoillut, että aikaa on enää vähän ja onko sitä tullut juostua tarpeeksi. Katsoin tänään mittaristani harjoitukset heinäkuun alusta asti ja niitä on kertynyt 356 km edestä (ainakin enemmän kuin Körkortin pyöräilykilometrejä vastaavalta ajalta :D).

Edessä on vielä kolme viikonloppua pitkiä lenkkejä ja sitten vaan luotetaan, että jollain ajalla sitä päästään maaliin. Ajattelin, että teen marathonin vain kerran. Sen verran sen harjoitteluun menee aikaa, että voin käyttää sen muuhunkin jatkossa.

Tämän postauksen kuva liittyy yhteen aamupalaan, jota kokkailtiin pitkän lenkkini jälkeen. Ostettiin Donna Hayn kokkauskirja aikoja sitten ja kokeiltiin yhtä aamupalareseptiä. Hyvää ja helppoa! Tällä jaksaa palautella.

aamupalawrap



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti