torstai 8. marraskuuta 2012

Permanent Resident of Australia

Sain tänään kauan odotetun viestin työpostiini - meidän viisumihakemus pysyvälle oleskeluluvalle on hyväksytty! Oi jes!

Laitoin hakemuksen työpaikkani sponsoroimana eteenpäin ja skills assesmentin kautta (jolla siis määritellään ammattiluokitukseni ja katsotaan josko olen sopivaa työvoimaa Australiaan) sain luvan hakea pysyvää viisumia.

Prosessi vei kyllä jonkun verran aikaa niin täällä kuin kotimaassakin ja vaivasi entisiä esimiehiäni ja tuttaviani tarvittavien dokumenttien kokoonlaittamiseksi. Tänään sitten sain tietää, että hakemus on käsitelty ja lupa pysyvään oleskeluun myönnetty. Aika mukava tunnelma!

Kiitokset muutamille bloginlukijoille dokumenteista ja tuesta matkanvarrella - tervetuloa vaan moikkaamaan tänne - cheers mates :)



4 kommenttia:

  1. Onnea, niin hieno uutinen ja varmaan helpottunut fiilis teilla molemmilla!!! Nyt taytyy sitten tosissaan alkaa miettia lahivuosille reissua sinne pain maailmaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anna! Tervetuloa vaan tänne meitä moikkaamaan. Laittakaa jo nyt kalenteriin, niin voidaan fiilistellä tulevaa vierailua ennakkoon :)

    VastaaPoista
  3. Onneksi olkoon! Hieno homma! Paitsi että tarkoittaako tämä nyt sitä, että sinua näkee enää vain jos matkustaa sinne noin kauas? En ala.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Sannis! Enköhän mä tule täältä Suomeen moikkaamaan teitä aina, kun siihen on mahdollisuus ja ei me vielä tänne olla pysyvästi jäämässä vaikka saatiinkin pysyvä lupa (sellainen päätös tapahtunee vuosien varrella ihan vahingossa ;)). Tervetuloa tänne moikkaamaan meitä kuitenkin - hyvä tilaisuus, kun nyt ollaan täällä :)

    VastaaPoista