perjantai 2. marraskuuta 2012

Miniloma

Oi ihanuus, nyt on luvassa pidennetty viikonloppu ja siis miniloma. Melbourne Cup Day on taas ensi tiistaina (eli vuotuiset laukkakisat ja vapaapäivä sen kunniaksi) ja me suuntaamme rentoutumaan Grampians national parkin. Otetaan siis maanantai vapaaksi ja saadaan siten hieman pidempi loma aikaiseksi. Kohteena on Halls Gap ja luvassa pitäisi olla mitä upeimpia näkymiä ja muutama viinitilakin.

Olen tykästynyt täällä pieniin kävelyretkiin, joita voi tehdä Victorian alueen puistoissa. Viime viikonloppun kävimme RJ Hammer Arboretumissa ehkä 7km retkellä ihastelemassa keväisiä puita. Maastosta löytyi valtavia koivuja ja kaikenlaisia upeita lehti- ja havupuita. Oli ihana nautiskella luonnon äänistä ja maisemista.

Kevät ja kesä alkavat olla täällä taitekohdissaan. Tällä viikolla ollaan saatu nauttia 30 asteen päivästä, joka jaksoi jakaa lämpöä ihan iltaan asti ja sitten muutamasta 12 asteen päivästä, jolloin on ihmetellyt, että miten sitä tulikin laitettua sandaalit jalkaan. Alan ymmärtää paremmin kovin vaihtelevaa pukeutumista kaupungin ytimessä (saappaista sandaaleihin). Nyt sitten toivotaan vain mukavia säitä pidennetylle viikonlopulle.

Arboretumin keväinen polku

Valtavia lehtiä - koivuisia!

Jättikoivujen lehto

Kastetta...Olihan sitä kuvattava!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti