lauantai 3. elokuuta 2013

Mainoksia 2 - autovakuutuksia ja autoja

Mielessä on pyörinyt ensimmäisen mainospostauksen jälkeen toinenkin. Eka oli vakavia tieturvallisuuspätkiä ja tämä toinen sitten hieman erilaista tunnelmaa.

Australialaisilla on aika hyvä huumorintaju ja vitsejä sekä tilannekomiikkaa löytyy hetkestä jos toisesta (oikeastaan harvemmin on niitä hetkiä, jolloin jonkinlaista huulta ei heitettäisi). Paikalliset eivä ota mielestäni itseään liian vakavasti ja usein huumori on hellän itseironista. Myös mainoksista löytää ripauksen australialaisiin iskevää huumoria.

Viime vuonna AAMIn Rhondasta puhui yksi sun toinen. Rhonda on siis maailmanmatkaaja ja AAMI mainosti tuolloin matkavakuutuksiaan. Muistan viime vuonna, kun kaikki työkaverini hehkuttivat näitä Rhondan seikkailuihin perustuvia mainoksia ja itse en päässyt niihen oikein jyvälle mutta tänä vuonna samaisen firman autovakuutusmainokset alkavat jo istua huumorin osalta.

Automainoksia pyörii täällä kuin Suomessakin paljon. Yksi aussilan oma Kia-mainos on ollut ylitse muiden. Tässä filmissä pyörii perheen isä, joka fiilistelee parin (mielikuvitus tai oikeasa elämässä ihan oikean)räppärin kanssa uutta autoansa kauppareissulla. Kaikissa mainoksissa todellisuuteen palaaminen on aina sykäyttävää. Mukavaa viikonloppua siis mainosten parissa!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti