keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Erilainen työpäivä

Tänään oli aika erilainen työpäivä. Vietettiin koko tiimin kanssa päivä Melbournen nuorisovankilassa. Meillä on mahdollisuus kerran vuodessa käyttää yksi tavallinen työpäivä hyväntekeväisyystyöhön oman kiinnostuksen mukaan. Yritys maksaa normaalisti palkan mutta työtä voi siis tehdä päivän verran oman kiinnostuksensa mukaan jonkun hyväntekeväisyysjärjestön parissa.

Täällä on aika paljon erilaisia yksityisiä järjestöjä, jotka keräävät varoja toimintaansa monenlaisin tempauksin. Todettiin tiimin kanssa, että voisi olla mukavaa tehdä jotain nuorten parissa ja otettiin yhteyttä sopivaan järjestöön. White Lion niminen organisaatio järjestää tapaamisia nuorten kanssa ja heidän järjestämänä päädyttiin tapaamaan nuoria poikia, jotka syystä tai toisesta olivat päätyneet nuorisovankilaan.

Käytiin päivän alussa läpi White Lionin toimintaa sekä päivän ohjelmaa. Siellä sitä sitten lopulta oltiin 15-17 -vuotiaiden poikien kanssa pelaamassa musiikkivisaa, juttelemassa ja lounastelemassa. Tuntui erikoiselta olla tavallisen oloisten nuorien kanssa viettämässä päivää ja samalla turvajärjestelyt sekä ohjeistukset ennen tapaamista olivat aika mittavat.

Tämän päivän työ meni siis hyväntekeväisyyden parissa. Tuntui itseasiassa aika hyvältä olla poissa toimistolta ja muistaa, että power point -esitysten ulkopuolella on ihan toisenlaistakin elämää.

3 kommenttia:

  1. Heippa ja kesäinen tervehdys Helsingistä! Kiitos kirjeestä josta saimme lukea kuulumisianne ja upeista kuvista. Kiva päästä lukemaan tänne vähän teidän kuulumisia :) Kaikkea hyvää ja paljon rikastuttavia kokemuksia sinne Australiaan! Terveisin, Sami ja Eveliina

    VastaaPoista
  2. Moikka!
    Mukavaa, että posti on löytänyt perille!

    Nauttikaahan Suomen ihanasta kesästä ja laittakaa korvan taakse mahdollinen vierailu täällä suunnassa :)

    VastaaPoista
  3. Nyt vasta huomattiin että olit vastannut viestiin. Vaikka kesä on ollut aurinkoinen ja lämmin (jopa kuuma!) kuulostaisi Australian-reissu ihan mielettömältä! Täytyy varmaankin tosiaan laittaa korvan taakse ;) Iloa ja valoa sinne! :)

    VastaaPoista