sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Sateinen mutta viihdyttävä viikonloppu

Sunnuntai-ilta ja viikonloppu lähes takana. Suhteellisen huonot kelit eivät ole haitanneet kuitenkaan viikonlopun rentoutumista, kun päivät ovat täyttyneet sopivasti ohjelmasta.

Aloitettiin viikonloppu Melbourne International Film Festivalin parissa ja käytiin katsomassa Aki Kaurismäen tuotosta eli Le Havre. Teatteri oli aivan täynnä ja elokuva...kovin kaurismäkeläinen. Pakkohan sitä oli kuitenkin valita kaikkien elokuvien parista jotain kotimaista.

Leffan jälkeen päädyttiin tähän mennessä kamalimpaan ravintolaan nimeltä Terra Rossa. Kylmää mikropizzaa, joka käytettiin toistamiseen mikrossa, kun valitettiin sen kylmyydestä...joo kokonaisuus oli aika kamala kaiken kaikkiaan.

Karmean ravintolakokemuksen jälkeen päästiin onneksi hyvässä seurassa eli suomalais-britti -pariskunnan kanssa kokemaan ihan uutta puolta Melbournesta. Päädyttiin laulamaan karaokea Chinatowniin ihan omaan pikkuhuoneeseen. Kerrassaan mahtava kokemus (kiitos oppaille)!

Lauantaina aloitettiin sitten aamusta Albert Parkissa golf-kurssilla ja tänään jatkettiin Elsternwickin kentälle testailemaan uusia oppeja. Olihan niistä jotain hyötyä vaikka kierroksella hävisi useampi pallo...vesiesteet oikein vetivät palloja puoleensa. Onneksi kierros päättyi kuitenkin mukavasti. Bongattiin nimittäin parvi yellow-tailed black coocatoos -nimisiä lintua. Kentän laidalla oli ihmettelemässä muutama muukin niitä ja kuultiin, että näitä näkee täällä aika harvoin.

Sunnuntai oli mukava päättää illalliseen samaisessa seurassa kuin perjantaina. Suomi-britti -kaveripariskunta lähtee takaisin kotimatkalle ja käytiin Middle Park Hotellissa syömässä yhdessä. Oli mukavaa viettää sateista sunnuntaita yhdessä vaikka aina kovin haikeaa jättää hyvästejä kotiin päin matkaajille.

1 kommentti:

  1. Kuulostaa todella hauskalta viikonlopulta. Tykkään kun laitat aina linkkejä postauksiin, joista voi vielä lisätutustua paikkoihin. :)

    VastaaPoista