lauantai 16. heinäkuuta 2011

Viikonloppu

Perjantai ja viikonloppu edessä! Pitkän viikon jälkeen tuntuu aina siltä, että olisi mukava tehdä jotain tähdellistä tai tutustua johonkin uuteen tässä kaupungissa. Tänään mentiin sillä mallilla ja löydettiin itsemme Royal Crownin ravintoloiden seasta.

Tutustuttiin ravintolaan nimeltä Rockpool. Ilman pöytävarausta saatiin istuskella hetki jos toinenkin baarin puolella pöytää odottamassa. Mikäs siinä Classic Margaritan seurassa ja kynttilöiden palaessa yläpuolella.

Rockpool ja kynttilät


Ravintolan ruokalista oli kattava ja päättämättömälle tyypille aika haastava. Niin ja viinilistaa voisi verrata opiskeluaikojen muistiinpanoihin. Useamman sivun kansiosta sai pähkäillä sopivaa viiniä tovin jos toisenkin. Lopulta ravintolan listalta löytyi pihveistä herkullisimmat, viineistä molempia miellyttävä ja kruununa vielä kovin ystävällinen palvelu.

Rockpool

Illat alkavat hieman pidetä täällä. Hämärä ja lopulta pimeä saapuu kuuden pintaan mutta huomattavissa on jo päivien kirkastumista. Tänään kotiin palatessa saatiin kuitenkin ihailla vielä kovin pimeää jokivartta ja siihen heijastuvia akvaarion valoja. Maltan tuskin odottaa niitä kesäiltoja, joita voi viettää joen läheisyydessä auringon valossa!

Joki ja akvaarion valot

2 kommenttia:

  1. Sulla on todella mielenkiintoinen blogi. Oli pakko ahmia se kokonaan. :)

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla! Tämä on aika kivaa ajanvietettä ja samalla tulee dokumentoitua tekemisiään sekä jaettua kuulumisia :)

    VastaaPoista