sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Kävelyreissu kullankaivajien poluilla

Tänään satoi. Tietysti silloin, kun suunnitelmissa oli kunnon retkeily Tipperary Walking Trackilla. Harmitti ihan älyttömästi. Olisi pitänyt suunnitella tekemiset juuri toisinpäin eli kylpylä sadepäivälle ja kävelyt eiliselle.

Ajettiin joka tapauksessa lähtöpaikoille ja ajateltiin, että käydään katselemassa hieman, miltä polut oikein näyttävät. No siinähän kävi lopulta niin, että sade hieman hellitti ja päädyttiin 2,5 tunnin metsälenkille. Saatiin kävellä kapeita pokuja eukalyptuspuiden seassa ihan rauhassa. Ei ollut ruuhkaa mutta kauniita maisemia ja kullankaivuun tunnelmaa.



mäntymetsää ja punaisia neulasia


kultahippuja, mistä niitä löytyisi...

sienisatoa

Polut olivat aika märkiä ja tämän vuoden sateiden takia osa oli suljettuja. Tilalla oli onneksi vaihtoehtoisia kiertoreittejä. Jonkun verran piti turvautua Google mapsiin kun opasteet ja kartat metsässä eivät oikein auttaneet ymmärtämään, mitä reittiä olisi pitänyt kulkea. No ei kyllä Googlen kartatkaan polkuja onnistunut piirtämään mutta tuntui ainakin siltä, että suunnasta oli selvillä.

sade yltyi ja oli löydettävä takaisin parkkipaikalle

Kylmää ja sateista on siis riittänyt. Tänään, kun tultiin kotiin sisällä oli 14,9 astetta. Todettiin, että nyt on glögikausi ja väsättiin omatekoiset sekoitukset kanelitankojen, neilikan, tähtianisten ja sitrusten kera. Lämmintä ja kotoisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti