sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Urheilutapahtumia

Viikonlopussa mennään jälleen ja onpa ollut kovin urheilullinen sellainen. Körkort heräili tänään ennen kahdeksaa ja lähti polkemaan sadan kilometrin lenkin Melbournen Around the Bay -tapahtumaan. Itse jatkoin unia ja yhdeltätoista lähdin lenkkeilemään rantaan.

Sää on ollut kovin melbournelainen tänään. Aurinkoa, voimakkaita sadekuuroja, hurjaa tuulta ja pöllyävää hiekkaa. Sää yllätti niin lenkkeilijät kuin pyöräilijätkin rannassa ja naureskelin juostessa, että siinä sitä yritetään rinta rinnan pyöräilijöiden kanssa puskea tuulta kohti, aurinkolasit nenällä ja sateen ropistessa niskaan.

Pyöräilijän aarteet eteisessä; 100 km kokenut Pinarello ja lepopäivää viettävä kaupunkipyörä.

Urheilutapahtumat ovat täällä melko suosittuja ja usein niissä kerätään varoja hyväntekeväisyyteen. Suunniteltiin yhden kaverini kanssa osallistumista juoksutapahtumaan Geelongissa marraskuun puolivälissä. Täytyy tosin juosta vielä muutamat lenkit ennen ilmoittautumista.

Urheilutapahtumien lisäksi kevään ja kesän merkkejä ovat myös takapihan rikkaruohot. Ne näyttävät rehottavan laatoista ja kivistä huolimatta. Ei uskoisi, että ilman varsinaista pihaa täytyy kiviltäkin kitkeä rikkaruohot. Täytynee hakea puutarhahanskat kasvihuoneesta ja pelastaa puutarhatonttu ruohojen valtaukselta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti