lauantai 12. lokakuuta 2013

Kesää ilmassa

Lauantai ja kevät pitkällä. Körkort heräsi tänään 6.30 ja lähti pyörälenkille (siitä on tulossa ihan australialainen. Lycrat vaan kiiltävät aamuauringon noustessa). Itse jäin vielä tunniksi koisimaan ja lähdin lenkille rantaan. On kyllä ollut upea (kevät)päivä. 24 astetta lämmintä ja sopiva tuuli. Edelleenkään ei ole tottunut siihen, että kevät on lähes sama kuin Suomen kesä.

Perinteiseen tapaan käytiin aamupäivästä katsastamassa asuntoja ja löydettiin kaksi tosi mukavaa. Toinen tosin oli liian kallis mutta toisen osalta voitaisiin jopa harkita hakemuksen laittamista. Sitä siis haudutellessa.

Kevätkausi on meillä tarkoittanut takapihan terassikauden avausta. Nautiskeltiin lounasta takapihalla ja grillailtiin illallista myös illan lämmössä. Iltapäivästä tehtiin kävelylenkki rantaan. Beach volley -verkot oli viritelty ja uimareitakin jo löytyi nautiskelemasta niin auringosta kuin viileästä vedestäkin.

Naureskeltiin palmujen katveessa räkättäville pienille papukaijoille (lähinnä undulaatin kokoisia lintuja). Kovasti pitivät mekkalaa kyltin ja palmun välillä. Kesä on ihan kohta täälä (ja ihania säitähän riittää melkein maaliskuun loppuun) :)


Palmujen kaijat...

...ja naapurin maijat matkalla St Kildaan.

Takapihan grillistä: Halloumia, broccolia ja bruschettaa.

Etumatkat rantaelämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti