sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Uudessa kodissa - mehustimen ihmeitä ja grillailua parvekkeella

Muutto on siis ohi. Viime viikon perjantaina muuttoauto ajoi Port Melbournesta Malverniin suurimman osan tavaroistamme ja päästiin muuttamaan uuteen kotiin. Viikon verran meni tavaroita järjestellessä, edellistä asuntoa siivotessa luovutusta varten sekä kaikenlaisia sopimuksia järjestellessä. Edelleen laajakaistan kanssa on omat haasteensa mutta kyllä tämä tästä...

Hämähäkkihavaintoja on tehty myös useita. Täällä on selkeästi enemmän pitkäjalkaisia lukkeja ja muitakin häkkejä verrattuna Port Melbourneen. Ilmeisesti meri-ilma ei hämähäkkejä houkuttele tai sitten nämä uudet asunnot viehättävät niin meitä kuin kaikenlaisia ötököitä.

Körkort on tehnyt pari viikkoa töitä useamman ihmisen edestä ja nyt vihdoin viikonlopun koittaessa ollaankin sitten nautiskeltu kaikenlaisesta kodin fiilistelystä. Eilinen päivä ajeltiin paikasta toiseen (tämä on siis kovin autoileva kaupunginosa) tekemässä muutamia hankintoja.

Omalla hankintalistalla on ollut pitkään mehustin (ei siis mehulinko vaan mehustin/juicer) ja kuinka ollakaan, haluamani malli oli eilen Meyerillä tarjouksessa. Pakkohan se oli poimia matkaan ja kylmäpuristettua mehua on siis tehty useampaan otteeseen viikonlopun aikana. Körkort on kunnostautunut erityisesti mehumestarina ja olen saanut tehdä ihan töitä, että pääsen välillä heittämään sellerin jos toisenkin mehustimen kätköihin.

Grilli saatiin mahdutettua myös tähän asuntoon ja kovin paikallisittain, grillaillaan parvekkeella. Tänään savustettiin lohta grillissä ja tuoksut tulvivat niin naapureiden ikkunoista kuin omistakin sisään. Ihan oikea kesäpäivän avaus uudessa kodissa - vihanneksia mehuina ja kalaa savustettuna.

Malvernissa uudessa kodissa.

Meidän koti on alhaalla kulmassa.

Iltavalaistuksessa.

ja lisää iltavalaistusta.

Naapurin koira tuli tervehtimään iltajuoksullaan - ja antoi nätisti tassua.

Sekaisin mehustimesta.

Ammukin alkoi porkkana-, inkivääri-, appelsiini-, ananasmehulla. 


Savustettua lohta - suoraan parvekkeelta.

Perunoita, lohta ja tenniksessä voitettu Oakridgen chardonnay.

Ihan kuin kotona, Suomessa.

Ja jälkiruoaksi Körkortin oma mixi: vesimelonia, appelsiinia, porkkanaa ja sitruunaa.


2 kommenttia:

  1. Hahaa, laajakaista-asiat taisikin olla muutaman kuukauden kunnossa. Odottakaapa vain, kohta taas vaaditaan että ollaan Körkortin kanssa käsi kädessä virka-aikaan liikkeessä ;). Hieno koti muuten!

    VastaaPoista
  2. Hahhhaah, eiköhän saada vielä teidänkin vanha account tähän sotkettua ;) Odottakaahan vaan niitä hetkiä, kun telco on teihin yhteyksissä aamuyöstä ja selvitellään, että mikä tämä parin vuoden takainen liittymä olikaan :D Voikaahan hyvin!

    VastaaPoista