keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Konsertissa

Lämmin päivä, yli kolmekymmentä astetta. Kummallisia lämpötilan vaihteluita. Viikon sisällä ollaan käyty 21 asteessa ja nyt sitten reilussa kolmessakymmenessä. Tänään töistä lähtiessä oli kuitenkin ihana olo. Ei paleltanut, ei ollut liian kuuma eikä tarvinnut huolehtia että mukana pitäisi olla illaksi lisää vaatetta.

Saatiin vieraita maanantaina Suomesta ja tänään suunnattiin Botanic Gardeniin klassisen musiikin konserttiin. Suuressa ulkoteatterissa soitti Melbourne Symphony Orchestra. Konsertteja on neljä ja tänään oltiin venäläisten säveltäjien tunnelmissa ja kuunneltiin Rachmaninovia sekä Tchaikovskya.

Paikalle oli tullut paljon porukkaa pikinik-varusteineen. Tuoleja, peittoja, eväitä (kadehdittavan hyviä...), viinejä ja kuohuvia ja tavalliseen tapaan kovin rennolla otteella. Lauantaina olisi luvassa Sibeliusta, täytyy pohtia josko konserttiin lähtee vielä toiste vai suuntaisiko sitten moonlight cinemaan, joka löytyy myös puutarhasta kesäisinä iltoina. Erityisesti Gold Grass -kokemus voisi olla hauska.


Botanic Garden - Sidney Myer Music Bowl -konsertti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti