lauantai 18. helmikuuta 2012

Lenkillä

Jaahas, lonkkia kolottoaa, polvia painaa ja jalkapohjat ovat rakkoja täynnä. Sen siitä saa, kun harjoittelee pidemmälle lenkille.

Käytiin eilen juoksemassa muutaman kaverini kanssa lähes 23 kilometrin lenkki. Treenailemme puolimaratonille ja personal trainerini laskutyyli oli sitten sinnepäin ja lopulta matkaa kertyi enemmän kuin tarpeeksi.

Lenkille lähtiessä ukosti ja satoi vettä kaatamalla. Lopulta ilta muuttui mitä upeammaksi ja hengittäminen oli paljon helpompaa kuin 16 km lenkillä 30 asteen helteessä. Lenkin aikana ehti jutella kaikkien kuulumiset ja tutustua vielä paremmin treenikavereihin. Parin tunnin lenkillä ehtii mukavasti käydä läpi toisten harrastukset ja ratkoa samalla kaikki mahdolliset arkiset haasteet.

Kotiin tullessa parkkeerasin uudet asicsin tossuni eteiseen. Naureskelin itsekseni, kun huomasin, että yksi vieraistamme omistaa samaa merkkiä olevat lenkkarit kokoa 49. Omat tossut näyttävät aika naurettavan pieniltä niiden rinnalla mutta kyllä niillä eteenpäin pääsee - sisulla ja purppuran voimalla!

Asicsin lenkkareita

5 kommenttia:

  1. Huh, melkoinen lenkki! Sama ukkoskuuri yllätti minut kun olimme pelaamassa golfia ja jouduimme lopettamaan pelaamisen 7. reiällä.

    Söpön näköiset lenkkarit ja kieltämättä aika pienen näköiset noiden toisten rinnalla. ;)

    VastaaPoista
  2. On kyllä ollut yllättävän vaihtelevaa säätä. Aamut on välillä pilvisiä ja sitten kuitenkin päivästä tulee tosi hieno.

    Joo ja uusien lenkkareiden kestävyyttä on täytynyt käydä testaamassa heti ja hyvinhän ne ovat toimineet :)

    VastaaPoista
  3. Okei okei, Helsingin sääkatsaus: täällä tulee lunta vaakatasossa taas... Varma kevään merkki kuitenkin tältä viikolta http://marjos.tumblr.com/#17707494353

    VastaaPoista
  4. Tuu tänne :) Joo toi on aina varma kevään merkki ja yksi hienoimpia asioita Suomessa on kyllä kunnon vuodenajat ja niiden vaihtelu. Päivät teillä vaan pitenee ja kohta lumi sulaa ja kevät tulee ihan yllättäen. Se on aina tosi hieno tunne :)

    VastaaPoista
  5. Lenkkeily kavereiden kanssa on parasta!
    Ja ompas sulla kivat lenkkarit ja ei se jalkapohjan pituus onneksi ratkaise ;)

    VastaaPoista