tiistai 28. helmikuuta 2012

Paistetta ja sadetta

Viikko on vierähtänyt ja vieraat jälleen palanneet takaisin Suomeen. Körkortin kaverit pakkasivat maanantaina laukut ja saapuivat tänään perille Helsinkiin. Seuraavat vieraat ovat luvassa torstaina, tällä kertaa tosin ihan Australian Brisbanesta. Vanha kolleegani tulee kyläilemään tänne viikonlopuksi.

Täällä ollaan elelty neljän päivän sisällä erittäin vaihtelevissa säissä - perin melbournelaista. Ensin viikonloppuna oli niin kuuma, että ulos ei voinut mennä (varmaan +36 astetta lämmintä) ja sitten alkoi sunnuntai-iltana sataa eikä loppua ole tullut kuin vasta tänään. Voihan tässä vielä sataa yölläkin. Kasvit kiittävät sateesta uskomattomien hellepäivien jälkeen. Harmaata on kuitenkin ollut kahden päivän ajan ja niinkin pienessä ajassa se alkoi tuntua kovin tutulta. Ihan niin kuin Suomen talvipäivät - pilvistä ei pääse eroon kuin kovimmilla pakkasilla.

Perjantaina olin kaverini kihlajaisjuhlissa Elwoodissa. Nautittiin juhlatunnelmasta Elwood sailing clubilla. Kauniit merelliset näkymät ja mitä viehättävin sää viettää kihlajaisia. Vaikka tänään töihin lähtiessä vedin sukkahousut jalkaan kylmempien kelien kunniaksi, uskon että tästä sää vielä paranee. Mukaan siis kuva perjantai-illan rantatunnelmista ja toiveet paremmille säille.

Elwood sailing club

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti