lauantai 3. maaliskuuta 2012

The Press Club

Sateet ovat jatkuneet koko viikon. Torstaina taisi olla hetken taukoa mutta muuten ollaan menty perin syksyisissä keleissä. Nurmet vihertää, kattoterassin kasvit kiittävät erityisesti (kun itse sitä aina välillä unohtaa niiden kastelun) ja harmaus jatkuu.

Jokseenkin ikävien säiden keskellä oli mukava päästä pitkästä aikaa testaamaan Melbournen ravintolatarjontaa. Kaverini Brisbanesta oli varannut pöydän The Press Clubilta ja lähdettiin nauttimaan illallista ravintolaan perjantain kunniaksi.

Ravintolan omistaa melbournelainen kokki George Calombaris, joka on tunnettu täällä Masterchefistä ja kaikenlaisista ruokaan liittyvistä ohjelmista. Käytiin viime vuonna katselemassa kyseisen tyypin kokkailuja Good Food and Wine festivaaleilla ja kirjahyllystä löytyy lisäksi Georgen ja sen kaverin Gary Mehiganin kirja Your place or mine.

Ja itse ruoka? Sehän oli ihanaa :) Kaiken kaikkiaan kauniita ja riittävän kokoisia annoksia, mukavia makuyhdistelmiä, sopivan pituinen lista (ei tarvinnut koko iltaa pähkäillä, että mitä sitä kokeilisi) ja rentoa tunnelmaa. Melbournen ravintolatarjonta on ollut kyllä yllättävän laadukasta ja välitöntä. Listalla on aika monta kohdetta, joihin täytyy käydä tutustumassa.

The Press Club

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti