tiistai 6. maaliskuuta 2012

Pähkinäpäivitys

No niin. Nyt on tulossa ehkä postauksien tärkeintä antia eli arjen uusia iloja aussilassa.

Olen täällä ryhtynyt popsimaan pähkinöitä. Kyllä niitä on Suomessakin tullut syötyä mutta lähinnä jouluna, kun isä ostaa lasikipot täyteen pistaasinpähkinöitä, saksanpähköinöitä ja kaikkea siltä väliltä (itseasiassa, suolapähkinöitä ja pistaaseja löytyy läpi vuoden mutta muihin pähkinöihin keskitytään jouluisin).

Joka tapauksessa, täällä olen kokeillut kaikenlaisia pähkinälajeja ja todennut niiden olevan myös erinomaisia välipaloja töissä. Opin tavan kollegoiltani, jotka pitävät pöydällänsä lasipurkeissa jonkinlaisia sekoituksia ja viime viikkoina olen pakannut pieneen eväspurkkiin evääkseni omat sekoitukset.

Pähkinät, joihin olen täällä erityisesti ihastunut ovat macadamian-, cashew- ja brasilianpähkinät. Erityisesti brasilianpähkinät (toivottavasti oikea käännös) ovat ihan käsittämättömän hyviä - siis erittäin hyviä! Nappasin muutaman kuvan keittiön pähkinäpurkeista. Pitääkin laittaa välipalat kasaan huomiseksi.

Macadamian nuts

Brazil nuts

Saksanpähkinöitä - Walnuts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti