lauantai 31. maaliskuuta 2012

Melbournesta South Australian Victor Harbouriin

Loma alkoi tänään ja startattiin auto seitsemän jälkeen kohti Etelä-Australiaa ja Victor Harbouria. Kilometrejä kertyi mittariin lähes kahdeksan sataa - kiitokset erityisesti Nokia mapsin reittisuositusten...Yllätyksenä matkalla tuli pieni lossi sillan sijaan mutta bonuksena nähtiin kasa valkoisia papukaijoja (?), järviä ja kauniita maisemia.

Victor Harbour on mukava pikkukaupunki, joka valittiin välietapiksi ihan sattumalta. Tehtiin pitkän ajomatkan jälkeen kävelyretki Granite Islandille, jolle pääsee kävellen kaupungin keskustasta. Jotain samaa kuin Tasmaniassa eli upeita kallioita, joiden eteläpuolet peittyvät punaisesta kasvustosta. Saatiin samalla maistiaisia tulevasta eli pyöreistä graniittilohkareista, joita tulee varmasti vastaan myös Kangaroo Islandilla.

Granite Island on paikka, jossa voi elo-tammikuussa bongata valaita. Lisäksi iltaisin voi osallistua pingviinikierroksille ja nähdä maailman pienimmät pingviinit - 35 cm korkuiset ja vaivaisen 1,2 kilon painoiset otukset. Kumpiakaan ei valitettavast nähty mutta odotukset eläinten bongailusta kohdistuu huomiseen kohteeseen eli Kenguruiden saarelle.


Kerro, kerro mapsini, missä onkaan silta?

Jaah, lossia odotellessa...

Yllätyksenä puuntäydeltä lintuja.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti