maanantai 19. maaliskuuta 2012

Herkutteluviikko

Kesän viimeiset vieraat palasivat kohti Suomea lauantaina. Viime viikolla ollaan saatu nauttia vieraidemme superkokkailusta useampana iltana. Chef ja sen sydänkäpynen kävivät South Melbournen marketilla viikolla ja loihtivat ihan uusia herkkuja paikallisista seabugseista, kaloista, ostereista ja ankasta. Laitan kuvia kertomaan tuotoksista ja odottelen, että chef&co laittavat bloginsa pystyyn, kunhan aikaerosta selviävät.

Ehdittiin perjantaina tutustua myös yhteen mukavaan Melbournen ravintolaan nimeltä Cumulus Inc. Välitön paikka ja herkullista ruokaa. Useita annoksia jaettavaksi ja makuja perinteisistä leikkeleistä rommilla maustettuihin jälkkäreihin.

Käytiin perjantaina katsastamassa myös Gin Palace eli baari, jossa tarjoillaan kymmeniä erilaisia ginejä ja niistä valmistettuja drinkkejä. Kaunis paikka vaikka itse ginien välillä ei niin suurta eroa huomattu. Varmasti ihan oma lajinsa.

Kiitokset vielä Chef&co aivan loistavasta herkutteluviikosta!

King Snapper

Ostereita - ihan itse avattuja (by chef ja körkort)


Ankka-carpaccio

Seabug-keittoa

Körkortin leipoma kakku (ala kakkukauppa)

Chandonin tuliaisia - pinot noir

Cumulus Inc

Cumulus Inc

Ginejä, ginejä...

Ginejä, ginejä, ginejä...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti