lauantai 21. toukokuuta 2011

Aamiaista torilla ja golfauksen alkeita

Tänään on ollut 24 astetta lämmintä ja upea aurinkoinen päivä. Aloitettiin aamu tai aamupäivä South Melbourn Marketilla ja aamiaisella hauskassa suomi-britti -seurassa. Matka torille ei sujunut ihan aikataulujen mukaan ja lopulta saavuttiin aamiaiselle ainoastaan tunnin myöhässä. Melbournen liikenne ja parkkipaikkatilanne on välillä niin naurettava, että siitä voisi kirjoitella ihan oman kappaleensa.

Nautiskeltiin kuitenkin hyvässä seurassa makoisa aamiainen Sweet Hearts -nimisessä kahvilassa. Kahvia, uppomunia, sämpylöitä, röstiperunoita ja hauskaa tunnelmaa. Olipas mukava paikka ja mieluisa aloitus lauantaille.

Tänään kävin ensimmäistä kertaa Golf-rangella Albert Parkissa. Sovittiin, että ostetaan toisillemme synttärilahjaksi golf-kurssi ja/tai golf-varusteet ja tänään piti sitten käydä kokeilemassa rangella ihan perusteita. Oli selvitettävä, tykkäisinkö pelistä vai voisiko varusteiden ostamisen unohtaa täysin.

Taisin ihastua hommaan heti ensisilmäyksellä. Muutama pallo lensi kauniissa kaaressa hyvän matkaa ja muutaman onnistuin huitaisemaan lyöntipaikasta metrin päähän...Tätä on pakko päästä kokeilemaan ihan kentälle asti ja täällä kun ei mitään isompia muodollisuuksia pelaamisen osalta ole, niin huomenna sitten suunnataan aamusta kokeilemaan peliä ihan kentälle.

Rangeilun jälkeen kävelin kotiin Albert Parkista. Kiersin pitkästä aikaa Albert Park laken ja sain ihastella kaikenlaisia lintuja matkan varrella. Upeita olivat erityisesti valkoiset sulphur-crested cocatoo -parvet ja mustat joutsenet poikasineen. Aika miellyttävältä tuntuu tämä paikallinen syksy.


Albert Park lake

Albert Park lake

Mustia joutsenia ja poikasia

Coocatoo ihan läheltä

2 kommenttia:

  1. Jep, tänään mekin ajoimme Potsdamiin (20 km meiltä) ruhtinaalliset 2 tuntia.. Täällä poliisi sulkee mielivaltaisesti (siltä se ainakin näyttää) katuja ja mitaan kiertoteitä ei tarjota. Sitten kun kaupungissa on vielä joku polupyöräilytapahtuma on soppa valmis: kiertotietä ei löydy kertakaikkiaan mistään..

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa aika tutulta noi teiden sulkemiset ja usein täälläkin on joku pyöräily- tai urheilutapahtuma. Täällä on kyllä kiertotiet useimmiten tarjolla mutta jos onnistuu ajella sen tie suljettu -kyltin ohi...niin jumissa ollaan.

    VastaaPoista