tiistai 24. toukokuuta 2011

Laulutunteja

Olen yrittänyt haalia täällä uusia ja vanhoja harrastuksia, jotta viikon varrella olisi tasapainoa työpäiville. Tänne tullessa haikailin laulutuntien perään, joita olen ottanut aika vaihtelevasti Suomessa.

Googlailin mahdollisia musiikkikouluja ja opettajia ja lopulta otin yhteyttä erääseen yksityisopettajaan. Oikein mukava ja osaava opettaja mutta ainoa haaste oli varsinainen matkustaminen opettajan luo. Opettaja kun asuu jossain kaupungin pohjoisosassa ja autolla en uskalla seikkalla sinne.

Nyt sitten ollaan pidetty laulutunteja Skypen kautta! Ei tullut itselle edes mieleenkään, että tunnit voisi hoitta Skypen kautta mutta nyt on 4 tuntia jo takana ja hyvinhän se sujuu. Saan tallennettua harjoitukset suoraan koneelleni ja voin palailla niihin aina tarvittaessa. Lisäksi säästän ajassa ajomatkojen verran ja lopulta on aika kätevää pitää tunnit kotona.

Tekniikan nimi on speech level singing ja tuntuu ihan toimivalta ja kiinnostavalta tekniikalta. Puoli tuntia ja tiistain lauleskelut olisi jälleen edessä :)

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa hauskalta! Kuinka paljon se ope näkee sun lauluasentoa siinä skypessä? Olis kyllä mielenkiintoista nähdä joku sun tunti :D. Laulun harrastaminen on kyllä ihan parasta :)

    VastaaPoista
  2. Joo hauskaa se on! Ei se nää ehkä ihan tarpeeksi, ainoastaan torson ;) ja etenkin kun kumartelen välillä eteenpäin (jonkun harjoituksen takia) niin ei näe ollenkaan. Voisin tietty laittaa kameran vähän kauemmas :)

    Mä luulen, että jätän kuitenkin laittamatta nauhoituksia niistä tunneista tähän blogiin :D

    VastaaPoista
  3. Vaadin nauhoituksia blogiin! Ei vaiskaan (mutta ihan vain meidän kesken voisit ladata ne youtubeen, eiks niin).

    Täytyy varmaan omallekin lauluopelle ehdottaa skypetunteja, niin mullakin olis mahdollisuus päästä taas tunnille. Mun sielu ihan näivettyy kun on ollut laulutunneissa niin pitkä tauko.

    VastaaPoista