sunnuntai 7. elokuuta 2011

Golfia ja ravintola Graham

Golf-kurssin alettua, viikonloput alkavat muistuttaa toisiansa. Lauantaina aamulla golf-tunnille, herätään kymmentä yli kymmenen ja ehditään juuri ja juuri mutta ajallaan hieman pöllähtäneinä tunnille puoleksi, vatsa kurnii tunnin jälkeen ja suunnataan aamupalalle. Eggs Benedict (jokaisen varteenotettavan aamupalabaarin listalla), skinny flat white ja seuraavan kerran ruokaa voi sitten miettiä illalla. Sunnuntaina kierros tai meille 9 reikää golfia joko Elsternwickissä, Royal Parkissa tai Oakleighssa.

Tänään palattiin Oakleighiin. Viimeksi paikan pitäjä ehti katsella kymmenisen tuloksetonta aloityslyöntiäni ja antaa muutamat käytännön neuvot avustaakseen kehitystäni (onneksi tosin vasta kierroksen jälkeen). Tällä kertaa kehitystä oli kuulemma tapahtunut ja ohje oli oikeastaan keskittyä vaan rentoon lyöntiin. Ei haittaa vaikka maata lentää mutta muista swingi kauniissa kaaressa loppuun asti (pitäjä on ystävällisesti puolellani pelissä ja käskee aina tarkkailla Körkortin lyöntejä, ettei mene peli huijauksen puolelle). Kyllä sitä näillä kannustuksilla ja neuvoilla peli vielä voitetaan!

Oakleigh ja tarkemmin katsottuna puro täynnä palloja.


Päivä on ollut hieman sateinen ja aamulla lämpötila oli kovin viileä. Parempaan suuntaan ollaan kuitenkin menossa. Käytiin illalla nautiskelemassa vuosipäivän kunniaiksi Grahamsin ravintolassa illallinen. Todettiin, että ollaan täällä ollessa ehditty vierailla kovin monessa mukavassa ravintolassa. Kaunis tämäkin Port Melbournen ravintola - miellyttävä paikallinen!

Grahams ja kovin kotoisia muotoja valaistuksessa.

Taustalla takka, lämpöä talvellakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti