sunnuntai 21. elokuuta 2011

Rentoilua Airlie Beachilla

Tänään ei olla tehty yhtään mitään tai siis mitään, mikä ei tuntuisi lomalta. Kävin aamulla lenkillä laivarannassa ja ihastelemassa jo ennakkoon huomisen purjehdusreissun olosuhteita. Kovin turkoosia meritunnelmaa olisi luvassa.

Ollaan nautiskeltu lämpimästä päivästä sisäaltaan reunalla. Aika mukavaa, että kaupungin keskustassa on kaikille avoin ulkoallas ja grillailupisteet. Löydettiin myös yhden hotellin pihalta kiinnostava auto, jonka olisi voinut vuokrata. Säästetään Moken vuokraus kuitenkin Magnetic Islandille.

Airlie Beach on reppureissaajien paratiisi. Ilmotustaulut ovat täynnä kaikenlaisia reissumahdollisuuksia ja parkkipaikka jos toinenkin täynnä pakettiautoja erikoisine varustuksineen. Uskomattoman monta retkeiljää mahtuu yhteen pakuun. Toivottavasti saan napattua niistä kuvia myöhemmin.

Huomisella purjehdusreissulla on eläinten bogausten lisäksi listalla Vodafonen trimaraani. Päivän lounaspaikan tarjoilijan mukaan nopein vene Hamilton Island racella. Pidetään siis vauhtiveneitä silmällä.


Airlie Beach

Moke ulkoa

Moke sisältä

Airlie Beachin ilmoitustaulu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti