maanantai 22. elokuuta 2011

Purjehdusreissun varusteet

Tänään alkaa purjehdusreissu ja pientä täydennystä on täytynyt hankkia laukkuihin. Ostin kartan, josta näkee muutamat merimerkitkin. Merkkejä ei tosiaan ole paljoa, kun saaria on muutama ja syvyyttä tuntuu riittävän. Niin ja karttaa ei ole siis ostettu omatoimista suunnistusta varten vaan ihan ohjatulla reissulla ollaan.

Hankin myös kalakuvaston. Tästä pitäisi selvitä parhaimmat bongattavat ja lisäksi kartan toiselta puolelta löytyvät myös isommat petokalat. Tosin niiden tapaaminen voisi jäädä tällä reissulla väliin.

Narulla varustettu hattu siis päähän, kilo aurinkorasvaa kroppaan ja kohti riutan ihmetyksiä.

Kalakuvasto ja kartta

Aurinkosuoja +50 (näin ainakin hatussa luki)

2 kommenttia:

  1. Et muuten ole yhtään juutua tehnyt vesipullostasi. Mulle on tullut jotenkin sellainen kuva, että kaikilla Ausseilla tulee olla aurinkohattu, flipflopit ja vesipullo ja tyyliin sopiva kannin sille..

    VastaaPoista
  2. Ihan totta! Mä en ole päässyt integroitumaan vielä niin syvästi, että osaisin kantaa paikalliseen tyyliin erityistä vesipulloa mukanani. Pitää siis hankkia tyylikäs pullo (sellainen, jonka voi kiinnittää klipsulla vyölle;))

    Ostin flipflopit aiemmin Brisbanesta mutta Körkortin mukaan paljastun niissä heti suomalaiseksi, kun ne ovat sellaiset retkeilysandaalit ja kovin käytännölliset paikallisiin perusvarvassandaaleihin verrattuna.

    VastaaPoista