perjantai 5. elokuuta 2011

Roskisten salaisuus on selvinnyt

Roskisten arvoitus selvisi tällä viikolla. Kirjoittelin aiemmin tapahtumasta, joka johti kadonneisin roskiksiin. No tulin alkuviikosta kotiin myöhään illalla ja törmäsin naapuriimme kadulla. Päivittelin ja ihmettelin roskisten kohtaloa ja siinä sitten selvisi, että naapuri oli hoitanut omat roskiksensa talteen takapihalle ja yksinäiset kappaleet kadulla olivat meidän roskikset.

Ihmettelin silmät suurena naapurilleni (jonka kanssa meillä on paritalo), että vetääkö hän roskikset sitten torstaisin olkkarin läpi takapihalle ja samaa rataa perjantaisin pihalle? Hän kuulemma kantaa roskikset olkkarin läpi...Päivittelin asiaa ja annoin Körkortin lopulta kekseliäisyydellään ratkaista roskisten kohtalon. No nyt meidän roskikset sitten oleskelevat viikolla suoraan oven edessä...että tervetuloa kaikille suoraan pääovesta.


Hyvähän meidän talvella on olla mutta kun kelit lämpenevät, niin seitit tihenevät ja häkit valtaavat roskisten kahvat. Eikä yllätä yhtään jos seittejä on vedetty ristiin ja rastiin oven ja roskisten välillä.

Jaahas, kelit ovat olleet mitä mahtavimmat koko viikon. 18 astetta päivällä ja aamuisin voisi jo unohtaa takin kotiin. Illat pitenevät mutta edelleen pidempiä iltoja odotellaan. Huomenna jatkuu taas Golf-kurssi ja toivottavasti kierros mukavalla kentällä. Viikonloppu on aina kohdallaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti