lauantai 27. elokuuta 2011

Leppoisa päivä Magnetic Islandilla

Kävin aamulla lenkillä ja löysin Horshoebayn jatko-osan. Hostelli, jossa asustellaan on 5 minuutin matkan päässä rannasta, jossa vietettiin ensimmäinen päivä. En kuitenkaan huomannut ensimmäisenä päivänä, että ranta jatkuu pitkälle vielä toiseen suuntaan. Aamulenkillä yritin etsiä kadun pätkiä, joilla lenkkeillä ja huomasin, että rantahan jatkuu vielä vaikka kuinka (ei nyt sinänsä mikään mahdoton huomata, vaati ehkä vartin tarkkaavaisuutta mutta mukava löytö silti.)

Satuin hyvään aikaan rannalle. Yksi koiran ulkoiluttaja ja muuten tyhjää. Jatkoin matkaa kohti rannan toista päätyä, kun puolessavälissä matkaa vettä kohti suuntasi kiinnostava porukka. Bikinipukeisia turisteja hevosten selässä matkalla uimaan. Hevoset suuntasivat mereen ja tekivät pienen lenkin turistit selässään. Varsin hauskaa seurattavaa.

Rannalla oli muutenkin nähtävää. Kiinnostavaa kukkaköynnöstä pitkin rantaa, perhosia (melko isoja mutta en ole vielä onnistunut saamaan kuvia) sekä erilaisia lintuja. Niin ja kasa hiekkaan tehtyjä aukkoja. Näyttäisi siltä, että pienemmät ja hieman suuremmat ravut asustelevat rannalla ja lasku- ja nousuvesien eri vaiheissa hiekan seassa käy kova trafiikki.

Kun palasin hostellille, pihalla jatkui lintujen ja eläimien bongailu. Kasa pieniä papukaijoja ja erikoisia muurahaisia. Eräs vanhempi nainen osasi kertoa, että vihreiden muurahaisten kantamaa nestettä voi syödä, näin kuulemma aboriginaalit tekevät...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti