sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Viikonlopun iloja

Täällä on ollut mielestäni syksy jo jonkin aikaa mutta ihmettelen edelleen kuinka onnekkaita ollaan sään suhteen. Syksypäiväthän ovat ihan mukavia kun lehdistä tulee keltaisia, punertavia ja oransseja, säästä hieman kirpeämpää...tai siis eihän täällä ole ollut kuin ihan muutama kirpeä päivä vasta ja joitain syyssateita. Mennään siis edelleen syksyisissä väreissä kesän lämpöasteilla.

Eilen fiilisteltiin 27 asteen lämmössä ja kesältähän se tuntuu vaikka illat ovatkin jo aika pimeitä. Kävin rannalla tekemässä perusurheilut aamusta ja palailin kahdentoista jälkeen kotiin. Körkort käy lauantaisin purjehtimassa ja löysin viikonlopun mukavimman yllätyksen keittiön pöydältä. Aamupalaa kauniilla koristeilla.

Illalla lähdettiin suomalaisseurueessa tutustumaan Melbourne Comedy Festivalin tarjontaan. Kävin torstaina jo yhdessä esityksessä, jossa eturivissä istuneena jouduin lavalle karmean rakkauslaulun kohteeksi ja kaverini omalla kuvallaan varustettujen t-paitojen jakajaksi esityksen jälkeen. Eilen noujauduttiin sitten turvallisesti takariviin ja vältettiin brittikoomikon katsekontaktia esityksestä kuitenkin nauttien. Hauskat showt molemmat ja ehdottomasti myös ensi vuonna kalenterissa.

Tänään ollaan sitten ihmetelty syksyn muutamia kuurosateita ja luvattuja ukkosmyrskyjä, joita ei vielä ole tänne saapunut. Kattoterassin yrtit ja kasvit kukoistavat aika hyvissä voimissa edelleen. Kohta voidaan kerätä sitruunapuun ihan oikea sato eli reilun golf-pallon kokoinen sitruuna. Ennen suurta sadonkorjuun juhlaa ttaidetaan tyytyä Colesin tarjontaan eli luumun kokoisiin viinirypäleisiin - niillä kohti alkavaa viikkoa.


Lauantain aamupala

Sitruunapuun satoa

Superrypäleitä

3 kommenttia:

  1. Ihana aamupalainstallaatio!
    "Ehdottomasti myos ensi vuonna kalenterissa"... Ihanaa, etta viihdytte siella - mutta alkaa laittako kalenteriin liian moneksi vuodeksi ;)

    VastaaPoista
  2. Voi ihana Körkort! Taidan vinksvinks eräälle, että mukavat yllärit ei maksa mitään...

    VastaaPoista
  3. Aamupalat ovat ihan mun suosikkeja - no kyllähän te tiedätte (aamupalakirjat ja fiilistelyt kerrakseen :))

    Mitenhän se ihan vahingossa lipsahtikaan. Siis "ehdottomasti myös ensi vuonna kalenterissa"...Kyllä täältä vielä kotiin tullaan. Katselin juuri Marjos blogia: http://marjos.tumblr.com/ ja ihastelin Helsingin kuvia. Ikävä tulee ihan kuvia katselemalla.

    VastaaPoista