keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Peruspäivä

Jaahas, tänään on tullut vietettyä mukava peruspäivä tai siis sellainen päivä, jonka kaavan on onnistunut toistamaan reilun kuukauden aikana:)

Aamupäivä alkoi lenkillä rannassa sopivassa kelissä. Täällä on ollut noin 24 astetta ja hieman pilvistä. Lenkkeilijöitä oli rannassa aika paljon ja kun koulut ovat taas startanneet, myös erinäisiä ryhmiä liikuntaharrastusten parissa pitkin rantaa.

Rannan palmuista on muuten löytynyt pieniä papukaijoja tai luulen, että ne ovat papukaijoja. Palmun latvoissa aivan lehtien alla on sopivia koloja, joihin linnut ovat sijoittaneet pesänsä. Vihreää, punaista ja sinistä sekä mukavaa meteliä. Illalla juuri ennen kuin aurinko laskee meteli on aika kova, kun linnut pyrkivät pesiinsä parvittain. Aamulla, kun aurinko taas nousee sama meteli herättelee herkkäunisimmat ennen kuutta.



Lenkkeilyn jälkeen tavattiin suomikavereiden eli tuttavaperheemme äidin ja lasten kanssa kirjastolla ja suunnattiin torille. Vuorossa oli pystyosterit 5-vuotiaan neidin kanssa torin parhaassa paikassa. Parhaassa siksi, että 5-vuotiaat saavat osterin ilmaiseksi ja 32-vuotiaille annetaan yksi osteri kaupan päälle. Torilta löytyy myös parhaat sushi-rullat ja niiden perässä mentiin porukan nuorimman eli alle 2-vuotiaan herran toiveesta.

Täällä tulee muuten tv:stä Suomessakin tuttu maajussille morsian (the farmer wants a wife). Ajastin telkkarin tänään muistuttamaan ohjelmasta. Kuulin eilen, että edellisissä jaksoissa joku morsian ehdokkaista oli joutunut redbackin uhriksi. Sairaalakeikka ja toinen morsio jäi viihdyttämään maajussia. Millä ihmeellä niitä morsioita houkutellaan kaikkien hyönteisten ja hämähäkkien pariin? Pakko vilkaista sarjaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti