lauantai 5. helmikuuta 2011

Viikon tapahtumia - kohokohtana suklaafondue!

Tennis-kurssi alkoi maanantaina ja löysin Albert Parkiin ongelmitta:) Keskiviikkona kävin myös lenkillä samassa puistossa ja löysin vielä toisenkin perillevievän reitin. Nyt on Alber Parkiin vievät reitit hyvässä muistissa ja lenkkeily voi jatkua kauniissa maisemissa. Meiltä puistoon, kierroksineen ja takaisin on noin 12 kilometriä, joten ihan kohtuullisen lenkin siinä saa tehtyä.

Vesipisteet ovat edelleen yksi parhaimpia asioita puistossa. Näitä löytyy aika tiuhaan. Puistossa alkaa olla joka nurkassa myös karttoja formulareitistä. Keskiviikkona puistossa oli myös soutajia - melkein mutta ei kuitenkaan Take Thatin musavideosta ;)





Mietin juostessa, että bongaankohan toiste sitä mustaa joutsenta numero P11. Yritin katsella eri yksilöiden kauloja mutta ei vaan näkynyt. Kun pääsin samoille paikoille, josta viimeksi sen löysin, niin siellähän se oli jälleen! Tänään P11 ei taas näkynyt mestoilla...


Eilen käytiin pieni reissu kaupungilla ja päädyttiin rentoon japanilaiseen ravintolaan nimeltä Izakaya Den. Tähän paikkaan en kyllä osaisi eksyä edes vahingossa. Paikka oli kuitenkin mukavan välitön, ruoka kekseliästä ja ravintolan sake-mojito ihan suosittelemisen arvoinen:) Löysin myös jälkiruoan, jota voisin syödä koska tahansa. Suklaafondue - ihan käsittömättömän hyvää!





Melbournessa on ollut tällä viikolla kovin sateista. Pohjoisessa Queenslandissa pyörremyrsky Yasi on tehnyt tuhojaan. Ensin Brisbanen tulvat ja sitten pyörremyrsky…Aika paljon luonnonilmiöitä yhdessä kuukaudessa. Melbourne on tähän mennessä selvinnyt pienemmillä luonnonilmiöille. Täällä on paikallisten mukaan poikkeuksellisen sateista ja kylmää. Tänään, kun palailin Albert Parkista, vastaan tuli veden täyttämä alikulkutunneli. Kuvasta voi olla vähän vaikea hahmottaa mutta arvioisin, että vettä riittäisi vyötäröön asti. Yöllä ja aamulla on satanut aivan kaatamalla ja sama keli taitaa jatkua lähipäivinä.


Hämähäkkejä ei ole näkynyt hetkeen mutta eilen yhden ravintolan lattialla näin torakan. Yritin pitää torakan liikkeitä mielessäni, kun istuin penkillä ja kun hetkeksi unohdin sen ajattelun, niin eiköhän törkimys kävellyt kenkieni yli hipaisten jalkojani - niiiiin yök! Vielä vähän on totuttelemista näihin paikallisiin hyönteisiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti