sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Sisko, veli ja turistikansio

Sain tällä viikolla mukavia uutisia. Sisko ja veli tulevat tänne kyläilemään maaliskuun alussa pariksi viikoksi! Siihen on enää muutama viikko :) Hienointa on se, että ollaan saatu nauttia suomalaisten kavereiden seurasta paljon ja vierailuja riittää vielä maaliskuun loppuun saakka. Loistavaa!

Meille on kerääntynyt vierailuista ja omista retkistä iso kasa erilaisia turistioppaita, esitteitä ja karttoja. Kävin hankkimassa torstaina niille sopivan kansion. Valtavan kokoisesta kaupasta (mietin, että miten sitä kauppaa kuvaisi...ehkä Prisma ilman ruokaosastoa) ei löytynyt yhtään yksiväristä kansiota. Tarjolla oli kansioita, joiden kuvituksissa oli Bart Simpson - (kiitos ei), Bratzit - (ei todellakaan), Spiderman - (Batman kiitos) tai Helinä-keiju...

Päädyin lopulta Helinä-keijuun, koska kansion sisäkannesta löytyy lukujärjestys (tosin käyttötarkoitus puuttuu vielä...) ja kannessa on mahtava teksti "Create your own magic (vapaa käännös - Taikuroi itse)", joka sopii kansion tarkoitukseen hyvin. Kansion ajatuksena on, että meille matkaavat voivat poimia kartat ja esitteet käyttöönsä heti loman alussa ja ideoida reissuja sopiviin kohteisiin.

turistikansio

Tänään olen pakkaillut matkalaukkuani ensimmäistä kertaa täällä ollessani. Huomenna aamulla klo 8.30 lennetään Tasmaaniaan kahdestaan kälyni kanssa. Vuokrataan auto Hobartista viideksi päiväksi ja suunnataan ensimmäiseksi Cradle Mountainille. Kylmiin keleihin on myös varauduttu ja laukussa on nyt myös villasukat (sellaiset kauniit mustat) ja lämmin takki. Mielenkiintoinen matka edessä :)


View Larger Map

3 kommenttia:

  1. No niin hyvä, että on matkaoppaat Helinän takana tallessa. 11 yötä, laskin tänään - tai 12 niin ollaan siellä.

    VastaaPoista
  2. Ja hurra! hurra! hurra! hurra! Sain vihdoinkin tämän kommentoinnin toimimaan. Ei siihen mennyt kuin 2 kuukautta :P

    VastaaPoista
  3. Aivan mahtavaa! Helinän takana siis tuleva matkaohjelmanne - ollos hyvä vaan:)

    VastaaPoista