sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Sunnuntain hämähäkki

Sunnuntai alkaa olla takana ja kuumaa on ollut! Kävin aamupäivällä lenkillä rannassa ja eihän siellä voinut juosta kuin pienissä pätkissä. Hellettä on ollut 35 astetta ja samaa tarjolla myös ensi viikolla. Ranta oli kuitenkin yllättävän täynnä lenkkeilijöitä. Lisäksi täällä harrastetaan aika paljon pienillä jollilla purjehtimista, rantatennistä ja -lentopalloa sekä kite-surffausta. Otin muutama päivä takaperin kite-surffaajista kuvia ja tässä niistä yksi.


Viikonloppu on mennyt leppoisasti. Perjantaina käytiin pienessä tapas-ravintolassa syömässä ja yhdellä kattoterassilla jatkoilla, lauantaina oli vuorossa mukavat tuparit Flemingtonissa ja tänään bongasin karmean hämähäkin, johon leppoisa olotila sitten loppuikin...Tämä yksilö oli tehnyt tuplaseittinsä naapurin auton peruutuspeiliin. Oikeasti kammottava ja säälin jo valmiiksi naapuriani jos tämä yksilö ihailee vielä raajojaan peilistä, kun naapuri tarvitsee seuraavan kerran autoaan. Yök.


Ilmoittauduin viikolla tenniskurssille ja huomenna on luvassa ensimmäinen tunti. Mailakin tuli hankittua perjantaina kaupungilta, joten enää täytyy löytää paikkaan, jossa kurssi pidetään. Paikka sijaitsee Albert Parkissa, joten voisin toivoa, että kolmas kerta toden sanoo ja pääsisin huomenna mutkitta perille;) Taidan varata seikkailuun reilusti aikaa, jotta puisto ja kentät löytyvät varmasti:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti