lauantai 8. tammikuuta 2011

Päiviä kotona

Tämä ja eilinen päivä on mennyt mukavasti kotioloissa kaiken turistiretkeilyn jälkeen.

Sain hankittua kirjastokortin ja tutustuttua paikalliseen kirjastoomme. Kirjasto on ihan pienen kävelymatkan päässä ja sieltä löytyy erilaisia viikkolehtiä, sanomalehtiä, kirjoja, cd-levyjä ja dvd-levyjä lainattavaksi. Sain jokseenkin rajoitetun lainausoikeuden omaavan kortin. Pitää viedä sähkölasku tai vastaava todisteeksi asumisesta täällä, jotta voin ryhtyä isompiin lainauksiin. Nykyisellä kortilla saan lainattua 2 asiaa kerrallaan, mikä on kyllä ihan riittävä näin alkuun.

Kirjaston yhteydessä on myös Port Phillipin alueen kunnan infopiste, josta saa kaikenlaista hyödyllistä tietoa täällä olevista tapahtumista, kursseista jne. Listalta löytyi mm. joogaa, purjehdusta ja triathlonin treenausta. Johonkin sitä voisi vaikka ilmoittautua.

3 kommenttia:

  1. Meilläpäs onkin taas vaihteeksi satanut lunta ja voisin vaikka kertoa, että mun torstainen lenkkipolku oli vähän erilainen - tuulista oli tosin täälläkin :)

    Aivan ihania kuvia muuten. Se koala oli niin hellyyttävä!

    VastaaPoista
  2. "Listalta löytyi mm. joogaa, purjehdusta ja triathlonin treenausta." >> Ehdottomasti äänestän triathlon-treenausta!! Sen lajin suurmaahan Aussila on (kai?).
    Go-Anne-Go!! :-)

    *halit*

    ps. en muuten tiedä, miksi mun profiili näkyy vain etunimellä, mutta Lehto se täällä kommentoi...

    VastaaPoista
  3. Joo pitää varmasti aloittaa siitä helpoimmasta lajista eli triathlonista;) Täällä sade vaan jatkuu, joten kaikki ulkosporttailu tuntuu hetkittäin tylsältä. Viikonlopuksi pitäisi olla tulossa vihdoin aurinkoa:)

    VastaaPoista