tiistai 4. tammikuuta 2011

Aikaeroa, tehtäviä ja uusi kone :)

Aikaeroon tottuminen on ollut viime päivien suurin haaste. Eilen kävelin kaupungilla neljän tunnin yöunilla täysin sekavana ja tänään taas pirteämmässä kunnossa lähes 11 tunnin yöunilla. Tämän päivän jälkeen vaikuttaisi siltä, että suurin osa aikaeron tuomasta väsymyksestä on nyt selätetty.

Eilen ja tänään ollaankin hoidettu kaupungilla käytännön asioita:
- väliaikainen kännykkäliittymä (muuten hyvä mutta tänään vanhan kännykän näyttö lakkasi toimimasta, joten uutta liittymääkin on haasteellista käyttää.)
- uusi sänky (sekin meni ihan ok, kunnes kotona huomattiin, että valmistajan sivujen mukaan sängyn materiaaleissa onkin villaa. Kaupan mukaan villaa ei sängyssä ollut mutta nyt joudutaan sitten palaamaan takaisin lähtöruutuun ja jahtaamaan taas uutta sänkyä. Allergian takia ei siis villapedeillä voida nukkua.)
- uutukainen MÄKKI, jolla nyt kirjoittelen :) Jos kaksi asiaa menee hieman pieleen, niin uusi koneeni toi todellista iloa! Edellisen macin hankinnasta on 10 vuotta ja olen vähintään yhtä häkeltynyt tästä koneesta kuin siitä pienestä iBookista, johon ihastuin päätä pahkaa.

Vasemman puoleiseen liikenteeseenkin alkaa tottua parin päivän harjoituksen jälkeen. Ensin katsoin kaikkiin suuntiin useampaan kertaan katua ylittäessä ja tänään uskalsin tuijotella vaan tiukasti oikealle. Hyvin on katujen yli siis päästy. Hämähäkkitilasto on sen sijaan edelleen omaksi voitokseni 1-0. Alan todella epäillä onko täällä minkäänlaisia hämähäkkejä. Todistettavasti verkkoja löytyy mutta kotimaisten hämähäkkien toteutuksiin verrattuna ne ovat kovin suhruisia.

Täällä pallon toisella puolella on kaikenlaista erikoista ja päinvastaista kuin kotona. Tänään opin mm. että aurinko paistaa pohjoisesta eikä etelästä kuten Suomessa. En ole asiaa kauheasti pohtinut Suomessakaan mutta mukavaa, että oppii jotain uutta jälleen.

Lisäilen muutamia kuvia myöhemmin mukaan. Nyt kännykkä ja kamera eivät suostu yhteistyöhön...mutta ensi kerralla toivottavasti otoksia kaupungin joulukoristeista ja sinne päin kudotusta hämähäkin verkosta!

5 kommenttia:

  1. Onnea uudelle Macille :)
    Kyllä nyt kelpaa tulla tänne kirjoittelemaan!

    Ja kiitos Anne tämän perustamisesta - aivan ihanaa tull atänne lukemaan kuulumisia! lupaan käydä täällä päivittäin - ja komentoida mahdollisimman paljon :)

    Kuvia odotellessa!

    /Selina

    VastaaPoista
  2. http://gouldiaesblog.blogspot.com/2008/10/red-back.html

    En työntäisi sormiani varsinkaan niihin epäsiisteihin verkkoihin..

    VastaaPoista
  3. Niiin kivaa lukea tätä sun blogia, tuntuu että olisit ihan tässä lähellä etkä suinkaan niin kaukana kun oikeesti olet :o)

    VastaaPoista
  4. Mäkin liityin seuraajaksi - sain vinkin Simolta. Ihanan aktiivisesti oot ainakin aloittanut kirjoittelun!

    VastaaPoista
  5. Mukavaa, että olette mukana lukemassa ja kommentoimassa. Etäisyys sinne tuntuu myös täältä käsin pienemmältä!

    Red Backejä ei ole onneksi vielä näkynyt. Punainen väri osoittaa vaarasta ja pysyn aivan varmasti kaukana näistä, jos vain minusta on kiinni :)

    VastaaPoista