maanantai 17. tammikuuta 2011

Ravintoloita, terasseja, ruokaa ja huomenna tennistä :D

Viime päivinä olen ehtinyt kirjaston lisäksi tutustua muutamaan mielenkiintoiseen ravintolaan ja terassiin. Tästä kaupungista löytyy mitä mukavimpia ravintoloita niin tunnelman kuin ruoankin puolesta.

Seamstress - Ravintola oli kolmessa kapeassa mutta pitkässä kerroksessa Lonsdale Streetillä. Ylimmässä kerroksessa oli mielenkiintoinen baari, jonka kattoon oli ripustettu värikkäitä kiinalaisia mekkoja. Tarjolla oli pieniä annoksia kiinalaista ruokaa ja taustalla soi leppoisa jazz. Ihan olohuoneesta kävisi!




Baari sillan alla - Tämä drinkkibaari oli aika rento tunnelmaltaan ja mielenkiintoinen sijainniltaan. Baari sijaitsi yhden joen yli kulkevan sillan alla ja tarjoili viiniä leppoisasti pahvimukeista. Illan edetessä musiikin volyymi kasvoi ja paikka täyttyi. Valitettavasti en löytänyt baarin kotisivuja, ehkä niitä ei edes ole...


Port Melbournen paikallinen ei Sloaney Pony on ollut tähän mennessä yllättävin alakulttuurin kehto;) Käytiin nauttimassa leppoisaa sunnuntai-illallista täällä. Saapuessamme paikka oli tyhjä ja tunnin kuluttua aivan täynnä porukkaa, jotka olivat tulleet kuuntelemaan illan live-bändiä. Porukka näytti tuntevan toisensa ja musiikista nautittiin ihan täysillä. Hyvää ruokaa ja kohtuullista musiikkia;)



Ostereita ja dim simejä South Melbournen torilla
Torilla on tullut käytyä nyt useamman kerran. Uskallettiin maistaa ensimmäiset pystyosterit tuoreeltaan tiskiltä. Näppäriä tarjoiltavia, joita sai maustaa erilaisilla chili-kastikkeilla. Tänne täytyy palata useamminkin! 


Samalla torilla on lisäksi kaikkien tietämä koju, joka myy dim simejä. Olihan niitä maistetteva, kun kaikki niistä puhuvat. Preferoin niitä ostereita...


Baarien lisäksi on tullut tehtyä kävely- ja juoksulenkkejä rannassa. Sunnuntaina rannalla oli myös beach volley -turnaus. Sää salli pelaajia ja lenkkeilijöitä.




Huomiseksi onkin sitten varattu liput tenniksen tunnelmiin Australian Openiin seuraamaan Jarkko Niemisen peliä ja tapahtuman tunnelmaa muutenkin! Peli on päivällä ja luulen, että tämä voittaa kyllä mennen tullen päivittäisen kirjastossa istumisen;) Siis olen NIIIIIIIN iloinen :) 


Ai niin hämähäkkitilasto on ollut katkolla johtuen ihan siitä, että häkkejä on näkynyt kovin vähän. Ajattelin jo, että tilaston voi unohtaa, kunnes yhtenä päivänä asunnon sisälle oli hiipinyt eräs pieni mutta pelottava yksilö. Jouduin kaivamaan imurin esille ja hävittämään häkin dysonin tuuliin. Häkille siis piste ja minulle häviö.

3 kommenttia:

  1. Voitte sitten laulaa kuorossa sen punatakkisen sedän kanssa: "oi oi oi mikä taito, taito...!" Eli älkää vaan istuko hänen viereen, Jane hänet varmasti tunnistaakin. Toivottavasti Jarkon polvi kestää ja peli kulkee.

    Väliviineistä voi onneksi nauttia monilla viinikojuilla. Nauttikaa niistäkin!

    Kerro terveisiä Janelle!

    terv. Johanna ja Jaakko

    VastaaPoista
  2. Hauska lukea sun kuulumisia! Hämähäkkiin törmäsimme mekin meidän uudessa talossa, vaikka ollaankin keskellä kylmintä tammikuuta (tai itse asiassa juuri nyt taitaa taas keli olla nollilla). Meidän kuistilla värjötteli viikonloppuna huonehämähäkki, jonka vartalo oli mun pikkusormen pään kokoinen ja jalat vielä tuplasti pidemmät. Kuulemma harvinaistuneet huonehämähäkit voivat kasvaa kunnioitettavan kokoisiksi. Tämä yksilö harvinaistui myös ja vasta hävittämisen jälkeen tuli mieleen, että ehkä se olisi ollut hyödyllistä säilyttää ihan sen vuoksi, että JOTAIN elukoita syömälle se on kasvanut niin isoksi...

    VastaaPoista
  3. J: Ihan uskomatonta! Törmättiin siihen oi mikä taito -mieheen heti kättelyssä, kun päästin alueelle. Jane tunnisti sen heti. Istuttiin katsomossa turvallisen matkan päässä mutta kyllähän ne taito-tsemppaukset kuuluivat koko katsomoon:D Toivottavasti Jarkolle oli niistä tsemppiä vaikka peli päättyikin häviöön.

    O:Niin siis teillähän voi majailla nyt siis jotain muita elukoita, kun häkki ei ole niitä syömässä...Tosin itse olen sitä mieltä, että niiden muiden kanssa tulee kuitenkin paremmin toimeen kuin hämähäkkien;)

    VastaaPoista