sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Bondi Beach, Fish Market ja QVB

Kävin tänään ensimmäistä kertaa uimassa Australian vesillä. Ajettiin Bondi Beachille ja uskalsin lämpimän veden ja aaltojen vietäväksi. Aurinko paistoi ja lämmintä riitti. Olipas ihanaa!

Bondi beachin ympäristössä oli mukava kävelytie, jota pitkin kulki turisteja ja lenkkeilijöitä sulassa sovussa. Rannan läheisyydestä löytyi myös paljon pieniä ravintoloita ja kahviloita. Aika mukava kesälomafiilis tuli, kun sai nauttia upean päivän auringossa.

Bondi Beach

Bondi Beach

Kävelyreitin kallioita

Eilinen olikin sitten hieman sateisempi. Aamusta käytiin Sydney Fish Marketilla ihmettelemässä mereneläviä. Valtavia ja eriskummallisia kaloja, hummereita, rapuja, simpukoita ja mustekaloja. Hälinää, markkinameininkiä ja monta mahdollisuutta nautiskella lounasta. Tältäkään torilta ei löytynyt kuitenkaan South Melbournen pystyostereiden veroista tiskiä. Ostereita löytyi kyllä moneltakin tiskiltä mutta samalla ”otetaan 3 kpl ostereita ja mausteet päälle” - konseptilla ei tiskejä näkynyt.

hummereita
kampasimpukoita

Fish marketista selvittyä vietin loppupäivän sisätiloissa eli Queen Victoria Buildingissa ostoksilla (Körkort valitsi ostosten sijaan merimuseon). Menin täyteen pakatulla monoraililla keskustaan ja vietin tehokkaan kierroksen ostoskeskuksessa. Sain kerättyä mukaani muutamat housut, hameet ja paidat. Edelleenkään en löytänyt kenkiä...

Queen Victoria Building

Illalla oltiin syömässä muutaman suomalaisen kanssa Universal nimisessä ravintolassa. Oli kesäistä istua ulkona lämpölamppujen alla ja nauttia illallista kotoisassa seurasa. Huomenna suunnataan sitten paluumatkalle kohti Melbournea. Ensin poiketaan kuitenkin Blue Mountainella ja yöksi Wagga Wagga -nimiseen paikkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti